Quantcast

Beef με Μπαρτζώκα άνοιξε ο DPG που έθεσε ως στόχο ο Ολυμπιακός να χάνει πριν στρίψει από Κηφισίας

Θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει με +40

THE NEWSROOM

23 Ιανουαρίου 2024

Το χθεσινό ντέρμπι αιωνίων πρόσφερε πολλές και έντονες συγκινήσεις εντός παρκέ, αλλά δεν θα ήταν ο εαυτός του αν δεν πρόσφερε τα ανάλογα και εκτός παρκέ. Μετά το show Μπαρτζώκα και τα fatality σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αιώνια κόντρα.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με story που ανέβασε στο Instagram, έκανε το σχόλιο του για τον αγώνα και τα έβαλε με τον coach Μπαρτζώκα. Παράλληλα έθεσε ως στόχο ο Ολυμπιακός να χάνει στο ΟΑΚΑ πριν καν στρίψει από Κηφισιάς.Τέλος εξέφρασε τη γνώμη ότι μια δίκαιη διαφορά θα κυμαινόταν περίπου στους 40 πόντους. Πιο αναλυτικά:

“Να έρχονται και να χάνουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας. Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού. Δίκαια, νόμιμα και μέσα στις 4 γραμμές. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το 7ο κα το 8ο και το 9ο και το 10ο και το 20ο θα πάρουμε. Θα φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει φτιαχτεί ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και αυτό θα γίνει. Αλλά δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα τρία χρόνια να ειρωνεύεσαι, να είσαι αλαζόνας, να κάνεις όλα αυτά. Και τώρα που είσαι από κάτω – και θα είσαι για πολύ καιρό, να είσαι βέβαιος – να βγαίνεις και να λες αυτές τις αηδίες που έλεγες χθες. Επιτέλους, μία φορά, να παραδεχθείς ότι έχασες δίκαια. Και όχι δίκαια. Δίκαια θα ήταν να έτρωγες 40. Και να μη μας κόβανε εκεί στο πρώτο ημίχρονο τρεις-τέσσερις φορές”.

Best of internet