Quantcast

«Όταν παίζω εγώ η ομάδα θα κερδάει» είπε ο τιτάνας Χάρι Μαγκουάιρ και δεν είχε άδικο

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2023

Έχει ακούσει πολλά. Τόσα που είναι δύσκολο να ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπου που δεν τον έχει γλεντήσει έστω μια φορά στη ζωή του. Ωστόσο ο Χάρι Μαγκουάιρ αντεπιτίθεται. Μετά την ασίστ του στο νικητήριο γκολ του Σκοτ Μακτόμινεϊ στο πρόσφατο ματς με την Μπρέντφορντ, ο Άγγλος στόπερ βγήκε δημόσια να εξηγήσει δύο πράγματα στους haters και να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες εντός Γιουνάιτεντ.

“Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του. Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου”.

Όπως διαπιστώνουμε από τα λεγόμενά του, ο Χάρι δεν απειλεί αλλά σίγουρα προειδοποιεί. Δεν έχει σκοπό να κάθεται για πολύ ακόμα στον πάγκο. Λογικό θα πει κανείς για έναν ποδοσφαιριστή με τέτοιο win percentage όπως εκείνος. Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, στις 19 φορές που ξεκίνησε βασικός με τον Τεν Χαγκ, ο Μαγκουάιρ μετράει 16 νίκες. Σόρι haters αλλά τους αριθμούς δεν μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει. Facts are facts.

Best of internet