Quantcast

Όχι και τόσο καλή βρήκε την εθνική ο Ντε Γιονγκ, δεν ξέρει τι θα πάθει στην Opap Arena ο Ολλανδός ροςφλώ

Μετά θα λέει συγγνώμη Ελλάδα δεν θα το ξανακάνω

THE NEWSROOM

8 Σεπτεμβρίου 2023

Η εθνική ήταν ένα χάλι μαύρο στο χθεσινό ματς απέναντι στην Ολλανδία, τσίμπησε τρία από ημίχρονο και ευτυχώς το κοντέρ σταμάτησε εκεί. Ο στρατηγός Πογιέτ είδε τους στρατιώτες τους να παραδίνονται εύκολα στις ορέξεις των Ολλανδών και η αλήθεια είναι friends ότι το ματσάκι δεν χωράει και ιδιαίτερη ανάλυση. Βέβαια αυτά είναι άλλο να τα λέμε μεταξύ μας και άλλο να βγαίνουν από το στόμα του αντιπάλου. Κάποιος Ντε Γιονγκ (είναι γεμάτη η Ολλανδία από δαύτους) έπιασε στο στόμα του την εθνική μας.

«Παίξαμε καλύτερα, αλλά ο αντίπαλος μας δεν ήταν τόσο καλός σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς που δώσαμε στον όμιλο. Ίσως η αλλαγή του συστήματος έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά η ουσία είναι πως έγινε μια καλή αρχή, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια μας ήμασταν κακοί. Ήμασταν εμφανώς ανώτεροι κόντρα στην Ελλάδα».

Είναι φανερό πως ο μέσος της Μπαρτσελόνα υποτίμησε την Ελλάδα αφού σε ελεύθερη μετάφραση οι δηλώσεις του ήταν κάτι τύπου «μακάρι όταν τραβιόμαστε για τα προκριματικά να έχουμε τόσο εύκολα βράδια». Αυτό που μάλλον ξέχασε είναι ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην καυτή Opap Arena. Εκεί που οι Ολλανδοί θα τιμωρηθούν για τα τρία που μας έβαλαν και μετά θα λένε «συγγνώμη Ελλάδα δεν θα το ξανακάνουμε». Ραντεβού στις 16/10

Best of internet