Quantcast

Για το καλό της υγείας του κερνάει χριστοπαναγίες στα ματς του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος

Over 3.5 το παιχνίδι με συνταγή γιατρού

THE NEWSROOM

3 Απριλίου 2023

Μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει χτίσει μια ομάδα η οποία δικαίως συγκαταλέγεται στις καλύτερες της Ευρώπης. Η περσινή παρουσία στο Final 4 και η φετινή πορεία στην Ευρωλίγκα είναι σε τεράστιο βαθμό δικό του επίτευγμα. Ο φιναλίστ του Abaluben Madness και υποψήφιος με το Luben για το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό DANZ.

Ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα που είπε, στάθηκε και σε αυτό που του έδωσε μια θέση στην καρδιά των ουδέτερων. Στις αντιδράσεις (aka χριστοπαναγίες) μέσα στον αγώνα.

«Είμαι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στις προπονήσεις και σε όλη την διάρκεια της ημέρας, αλλά στις δύο ώρες του αγώνα αφήνω τον εαυτό μου να εκφράζεται αυθόρμητα. Καμιά φορά είναι άσχημο για εμένα, αλλά είναι καλύτερο για την υγεία μου να εκφράζω τα συναισθήματα μου από το να παρακολουθώ αμίλητος».

Σε περίπτωση λοιπόν που είχατε απορία, τώρα ξέρετε πως  ο coach Μπαρτζώκας λέει ότι λέει για να προστατέψει την υγεία του. Κι η παναγιά μαζί μας.

Best of internet