Quantcast

Με “φτάνει-πια-διώχτον” ανακοίνωση για Αυγενάκη μας ενημέρωσε ότι θα κάνει έφεση η ΑΕΚ

Μπουγάτσας vibes

THE NEWSROOM

14 Φεβρουαρίου 2023

Έδειχνε ότι θα είναι απλά θέμα χρόνου και τελικά όντως έτσι ήταν. Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει ότι θα κάνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιώνει τον Ατρόμητο και ορίζει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα. Στο στόχαστρο της ανακοίνωσης βρίσκεται ξεκάθαρα ο Υφυπουργούς Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τον οποίο η ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως τον worst man in business από καταβολής ελληνικού κράτους. Πιο συγκεκριμένα:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, πάντως η συγκεκριμένη ανακοίνωση μας έφερε στο μυαλό μια κλασική στιγμή που όποιος ασχολείστε με τον ελληνικό αθλητισμό σίγουρα κρατάει σαν φυλαχτό στην καρδία του.

 

Best of internet