Quantcast

Random βρωμόξυλο σε Ιταλούς χωριάτες χθες στα Άνω Λιόσια, γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ

Έσπρωξε στη νίκη την ομάδα ο λαός της

THE NEWSROOM

8 Δεκεμβρίου 2022

Η μπασκετική ΑΕΚ προσπαθεί εδώ και χρόνια να πείσει τον κόσμο της να έρθει στο γήπεδο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δοκιμάσει τα πάντα για να φέρει τους ενωσίτες στο κλειστό, όμως οι γενιές που μεγάλωσαν με Μακόλεϊ Κρισάντους και Έρικ Μοράν, λογικά έγιναν ποδοσφαιρικές. Η μετακόμιση της ομάδας στα Λιόσια ήταν ίσως η χειρότερη ιδέα που είχε η συμπαθέστατη διοίκηση της ομάδας. ‘’Ποια Λιόσια;’’ Απόρησαν οι Αεκτζίδες όταν έμαθαν ότι η «Βασίλισσα» θα παίζει εκεί. Χθες το βράδυ λοιπόν η ΑΕΚ τους έδωσε μια καλή αφορμή για να έρθουν στο γήπεδο.

Το ματς με τη Ρέτζιο Εμίλια ήταν σημαντικό βαθμολογικά αλλά ας μην κρυβόμαστε. Οι περισσότεροι Αεκτζίδες ακούγοντας το όνομα της Ιταλικής ομάδας θα νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο μοντέλο του Instagram. Στην τελική ακόμα και να ξέρεις περί τίνος πρόκειται, αν ένας φίλος σου έλεγε ότι Τέταρτη βράδυ θα πάει στα Λιόσια για να δει ΑΕΚ-Ρέτζιο Εμίλια μάλλον θα γέλαγες δυνατά κοιτώντας στον στα μάτια. Γιατί; Γιατί δεν ξέρεις. Όσοι βρέθηκαν εχθές στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έγιναν μάρτυρες μιας επικής ματσάρας που τα είχε όλα. Ξύλο, ένταση, ανατροπή και τελικά μεγάλη νίκη της προσφυγοκόρης. Το επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας που μπασκετικά κατέβασε την Ελλάδα από τα δέντρα, απλά δεν χάνεται.

Δυστυχώς το καλύτερο οπτικό ντοκουμέντο που υπάρχει είναι αυτό. Ελπίζουμε ο σκηνοθέτης του αγώνα να διέσωσε περισσότερα πλάνα και να τα δούμε εν καιρώ.

Best of internet