Quantcast

Στο καμάρι του κάμπου υποκλίθηκε ο ΠΑΟ, Αλαφούζο Θεέ πάρε την ΚΑΕ το αίτημα των οπαδών του

Το 1-1 στην ημιτελική σειρά έκανε με άνεση η Λάρισα επί του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

31 Μαΐου 2022

Βγάζοντας εκπληκτική ενέργεια στο παρκέ και με τη στήριξη του κόσμου της η Λάρισα, το καμάρι του κάμπου, πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της (μέχρι την επόμενη) κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (84-77). Η Λάρισα κάνοντας το 1-1 στην ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League, μπορεί να ονειρεύεται αυτή την στιγμή ακόμα και την ανατροπή.

Σε δύο περιπτώσεις τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε από τη Λάρισα ωστόσο στο τέλος έβρισκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη. Όμως η τρίτη ήταν και η φαρμακερή! Οι φοβεροί και τρομεροί Θεσσαλοί έδωσαν στους «πράσινους» ένα μεγάλο μάθημα, υπενθυμίζοντας ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο στα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΝτεΒόντε Γκριν με 19 πόντους, ενώ ο Κρουμπάλι σημείωσε double-double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τους παίκτες του Φώτη Τακιανού να δίνουν το 100% του εαυτού τους για να φτάσουν στην επικράτηση. Για τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Μέικον με 27 πόντους που πάλεψε να γυρίσει το ματς σχεδόν μόνος του όμως δεν τα κατάφερε.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή εις βάρος του, περισσότερο δε μάλλον από τον κόσμο του, όμως για να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος μάλλον θα χρειαστεί περισσότερη σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση.

Αλλά…αυτόν πρέπει να θυμίσει ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα

 

Best of internet