Quantcast

Φιέστα πρωταθλήματος με Γιούσεφ κάναν τα αστεράκιααα του Αγίου Γεωργίου Συκούσης στην Χίο

Μια ψυχική ανάταση για τους πρωταθλητές της Χίου

THE NEWSROOM

18 Απριλίου 2022

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φιέστες πρωταθλήματος στα μπουζούκια, φιέστες από τους οπαδούς των ομάδων στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων που εδρεύουν, φιέστες με πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και άλλα φανταχτερά σόου, αλλά όλα αυτά είναι πλέον πασέ και ντε μοντέ. Και τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό των μεθεόρτιων έπειτα από αγωνιστικές επιτυχίες δείχνει με περηφάνια ο Άγιος Γεώργιος Συκούσης.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Αγίου Γεωργίου Συκούση στην Χίο, αφού κατέκτησαν το τοπικό πρωτάθλημα στο νησί, βρήκαν έναν άκρως ευρηματικό και ουσιώδη τρόπο να το γιορτάσουν. Με χορούς και πανηγύρια εντός του γηπέδου. Και ποιο είναι το καταλληλότερο άτομο για να σύρει τον χορό και να ανεβάσει το κέφι στα ύψη; Μα φυσικά η εθνική μας χορεύτρια και εντερτέινερ, Αναστασία Γιούσεφ.

Οι πρωταθλητές Χίου σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό του ιστορικού νησιού και στη συνέχεια γιόρτασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας το σόου της γνωστής χορεύτριας. Και φυσικά η Αναστασία Γιούσεφ φρόντισε με το περίσσιο πάθος της να επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο τα αστεράκιαααααα της για την αγωνιστική τους επιτυχία.

Αλλά…αυτή είναι η Γιουσεφάρα!

Best of internet