Quantcast

Aπίστευτο βαλκανόψυχο αγκωνίδι του Γιόκιτς, άφησε σέκο τον μόνιμα μανουριασμένο Μαρκίφ Μόρρις

Ξύπνησε ο Σέρβος μέσα του

THE NEWSROOM

9 Νοεμβρίου 2021

Ο περσινός MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς και ένας από τους εξυπνότερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, δεν σου γεμίζει και τόσο το μάτι οτι θα κάτσει να ασχοληθεί στα σοβαρά με τα στραβοστόμικα αμερικανάκια. Όχι οτι θα κάτσει να τις φάει κιόλας 3 μέτρα παλικάρι, αλλά έχει αυτή την φυσιογνωμία του αγαθού γίγαντα που είναι η ψυχή της παρέας στις μπυροποσίες και όταν μεθάει παίρνει αγκαλιά όλο τον κόσμο.

Κι όμως! Ο Σέρβος σέντερ δεν χαμπαριάζει τίποτα κι από κανέναν. Ούτε καν από το ‘κακό’ παιδί του ΝΒΑ και μόνιμα μανούρη Μαρκίφ Μόρρις. Έτσι, τα αίματα άναψαν  στο Ντένβερ καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς θυμήθηκε οτι είναι Σέρβος και δεν… άφησε «αναπάντητη» την αγκωνιά εκτός φάσης του Μόρις, με αποτέλεσμα να τον «γκρεμίσει» στο παρκέ!

Αφορμή αποτέλεσε ένα ύπουλο φάουλ του Μόρις στον Γιόκιτς, το οποίο ο Σέρβος σέντερ δεν το άφησε… αναπάντητο. Πήρε φόρα και με ένα απίστευτο βαλκανικό αγκωνίδι «κατεδάφισε» με όλη του δύναμη στο παρκέ τον παίκτη των Μαϊάμι Χιτ προκαλώντας την «έκρηξη» στις τάξεις των δύο ομάδων, που εδώ που τα λέμε ψιλοκόλωσαν να του ζητήσουν και τον λόγο.

Ουσιαστικά δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί σύρραξη αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Πάντως και οι δύο παίκτες, τόσο ο Γιόκιτς, όσο και ο Μόρις αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, ενώ για τον ορτόντοξ μπράδερ αναμένεται αρκετά αυστηρότερη ποινή.

Αλλά…αυτά είναι τα Βαλκάνια μας!

 

Best of internet