Quantcast

O Nτα Σίλβα κλείνει τελικά στην Λυών, με Ντα Μήτογλου απαντάει η ΑΕΚ

Ελπιδοφόρο το μέλλον της μοναχοκόρης

THE NEWSROOM

18 Μαΐου 2021

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τα μετώπισθεν την φετινή χρονιά άκουγε στο όνομα Ντα Σίλβα. Ο κεντρικός οπισθοφύλακας της Ρεν, ήταν η βασική επιλογή για την πολυταλαιπωρημένη άμυνα της μοναχοκόρης, αλλά παρά την πρόταση που κατέθεσε η ένωση, ο Γάλλος παραμένει στην χώρα του, για να αγωνιστεί αυτή την φορά με τα χρώματα της Λυών.

Με την παραπάνω συνθήκη, οι κιτρινόμαυροι δεν θα μπορούσαν να στεναχωρήσουν τον κόσμο τους και έπρεπε με κάθε τρόπο να απαλύνουν κάπως τον πόνο τους για την μεταγραφική αποτυχία τους. Έτσι, μπορεί τελικά να μην ήρθε στην Αθήνα ο πολύπειρος Ντα Σίλβα, αλλά σε χρόνο ντε τε η ένωση ετοιμάζεται να κλείσει τον ελπιδοφόρο Γεράσιμο Ντα Μήτογλου.

Ο 21χρονος άσος, που είναι ο μικρότερος αδερφός του Ντίνου που αγωνίζεται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και γιος του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας, Δημήτρη Μήτογλουέκανε φέτος μια πολύ καλή σεζόν με 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα της Μαγνησίας και έτσι κέντρισε το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μήτογλου να μείνει για έναν χρόνο ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου, κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί από τον καινούργιο προπονητή της ΑΕΚ και συνολικά από την ομάδα το επόμενο διάστημα, ωστέ να επιστρέψει περισσότερο ψημένος στην μοναχοκόρη.

Αυτο που έχει σημασία όμως, είναι πως ο σχεδιασμός της ΑΕΚ την φετινή σεζόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς, με την ένωση να βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή νωρίς νωρίς, με τις ομάδες του Βόλου και της ΑΕΚ να βρίσκονται σε πολυ προχωρημένες επαφές για τον Γεράσιμο Μήτογλου.

Παναθηναικός στο μπάσκετ και ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο.

 

Best of internet