Quantcast

Σε χαρτορίχτρες για να βρει τον Παϊρότζ μάλλον θα χρειαστεί να καταφύγει ο Αλαφούζος

Αμπελαλέ ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας

THE NEWSROOM

15 Νοεμβρίου 2018

Η εμπλοκή του Ταϊλανδού σωτήρα Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν έχει πάρει την τροπή που θα ήθελαν οι πράσινοι, με τον Ασιάτη επιχειρηματία να εξελίσσεται ταχέως σε έναν Βλάση Τσάκα χωρίς πρίγκηπες και κελεμπίες. Ο Τσακαϊρότζ παραμένει άφαντος, ενώ το πράσινο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος τον ψάχνει με SMS στα οποία δεν λαμβάνει απάντηση.

Ο Ταϊλανδός έκανε την πρώτη κατάθεση για την ΑΜΚ πριν περίπου 20 μέρες, και βάσει της συμφωνίας, στις μέρες που έχουν μεσολαβήσει από τότε θα έπρεπε να έχει βάλει 4 εκατομμύρια ακόμα, κάτι που όπως φαντάζεστε δεν έχει γίνει ποτέ. Παράλληλα, δεν έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο φάκελος προς έγκριση, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της πλευράς του Πιεμπονγκσάντ. Και ενώ ο Αλαφούζος εξαντλεί τα πακέτα ομιλίας και SMS του κινητού του, ο ήρωας της ιστορίας μας έχει και δικαστικές περιπέτειες στο Βέλγιο, όπου έσωσε άλλη μια ομάδα από την καταστροφή.

Το πρωί της Τετάρτης, έγιναν αιφνιδιαστικές έφοδοι στα γραφεία της Μουσκρόν, στην οποία ο Παϊρότζ εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης, όπως επίσης σε σπίτια στελεχών της ομάδας, στην ομοσπονδία και στο αθλητικό δικαστήριο της χώρας, στα πλαίσια της επιχείρησης “Καθαρά Χέρια”. Η Εισαγγελία των Βρυξελλών εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Excel Mouscron, στα σπίτια διοικητικών στελεχών της ομάδας και στις έδρες δύο αθλητικών φορέων. Οι έρευνες αποσκοπούν να διαπιστώσουν εάν ξένες υπεράκτιες εταιρίες επέτρεψαν την απόκρυψη του ελέγχου της Μουσκρόν από έναν ατζέντη ποδοσφαιριστών, που φέρει τα αρχικά ΠΖ. Οι αρχές υποπτεύονται ότι η Μουσκρόν χρηματοδοτείται από παράνομα κεφάλαια που διοχετεύονται μέσω off shore εταιριών».

Πλέον εικόνες όπως η παρακάτω φαντάζουν ανέκδοτο για μεγάλη μερίδα των φίλων του Παναθηναϊκού:

(Πηγή: 1, 2)

Best of internet