Quantcast

Ο Νεϊμάρ τραγουδάει για challenge, θυμίζει έντονα τραυματισμένη φώκια που γεννάει

Έτοιμος για τα βραζιλιάνικα talent show ο άσος της Παρί, για μπάλα δεν κάνει έτσι κι αλλιώς

THE NEWSROOM

31 Οκτωβρίου 2018

Υπάρχουν οι άνθρωποι που ο Βούδας τους ευλόγησε με θεϊκή φωνή, υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να τραγουδήσουν, υπάρχουμε όλοι μας σε εκείνο το καταραμένο βίντεο από το καραόκε στο δεύτερο έτος της σχολής που ακόμη εμφανίζεται κάπου κάπου στα social media. Υπάρχει όμως κι αυτή η σπάνια κατηγορία ανθρώπων, που ο ήχος της φωνής τους θα εντυπωσίαζε ακόμη και μια τραυματισμένη φώκια – σοπράνο που ταυτόχρονα γεννάει.

Ένας τέτοιος είναι ο παιχταράς της Παρί, της Εθνικής Βραζιλίας και της ξάπλας στον αγωνιστικό χώρο που λέγεται Νεϊμάρ. Τις ικανότητές του να σκοτώνει φάλαινες μέσα στο νερό σε απόσταση 200 ναυτικά μίλια με τη φωνή του τη μάθαμε όταν ο φίλος του και παίχτης της Ρεάλ, Βινίσιους Τζούνιορ, προκάλεσε να ανεβάσει στα social media ένα βίντεο με τον ίδιο να τραγουδάει, έτσι ώστε όλη η ανθρωπότητα να μάθει την εκλεκτή χροιά του παίχτη της Παρί.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο Νεϊμάρ κατέληξε ότι “challenge accepted” και πόσταρε το παρακάτω βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει την ώρα της οδήγησης. Ακούστε τον, με δική σας ευθύνη πάντα:

Η ιδανική συνέχεια είναι μετά την Παρί – Σεν Ζερμέν, να τον δούμε μεταγραφή στο The Voice για το πολυπόθητο τετ α τετ με το Ρουβά.

Best of internet