Quantcast

Ο Βράνιες της ΑΕΚ ανεβάζει εικόνα με τον Παύλο Φύσσα, ρίχνει τάκλιν στο φασισμό

Ο Βόσνιος στόπερ δεν έμαθε μόνο το τζατζίκι και τη Μύκονο στην Ελλάδα

THE NEWSROOM

19 Σεπτεμβρίου 2018

Κάτι φαίνεται πως έμεινε στον Όγκνιεν Βράνιες από τον ένα χρόνο που έμεινε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Και σε αντίθεση με τους περισσότερους ξένους παίχτες που κάνουν ένα πέρασμα από τη χώρα, για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό δεν ήταν ούτε η Μύκονος ούτε το greek σουβλάκι αυτό που του έμεινε, αλλά κάτι πιο σημαντικό.

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χτες από τη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν για την επέτειο, ενώ σίγουρα ακόμη περισσότεροι κοινοποίησαν με κάποιο μήνυμα στα social media τη αντίθεση τους στη Χρυσή Αυγή και στο φασισμό. Παρότι ο Βράνιες αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Άντερλεχτ, δεν ξέχασε την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και έστειλε κι αυτός αντιφασιστικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βόσνιος στόπερ ανέβασε μια εικόνα που περιείχε μια φωτογραφία του Παύλου Φύσσα σε κιτρινόμαυρο φόντο, μια σβησμένη σβάστικα και το μήνυμα: «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί!». Αυτή είναι η εικόνα:

Να σημειωθεί ότι η στάση του Βράνιες σε γενικές γραμμές ενθουσίασε τους οπαδούς της ΑΕΚ (και όχι μόνο), οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν στα social media:


Να τα βλέπουν οι Κατίδηδες αυτά.

Best of internet