Quantcast

Ο Κούγιας αναλαμβάνει και τον Ιωνικό, βάζει πρόεδρο τον 16χρονο γιο του

Η αρχή μιας νέας δυναστείας

THE NEWSROOM

21 Ιουλίου 2018

Όαση δροσιάς μέσα στον καύσωνα του Ιουλίου η είδηση ότι ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τις τύχες του Ιωνικού Νίκαιας. Ο ιστορικός σύλλογος που τη φανέλα του φόρεσαν ο Κρεγκ Μπρούστερ, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Νίκος Φρούσος και ο Γιώργος Νταρακλίτσας βρήκε τον σωτήρα του στο πρόσωπο του ύψους 1.80 ποινικολόγου που είναι αποφασισμένος να στρώσει το πολύπαθο σωματείο, όπως έχει κάνει με πολλά ακόμα μέχρι τώρα στην παραγοντική του καριέρα.

Μετά από τα Γιάννενα, την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή, τον Άρη Πετρούπολης, τη Λάρισα, το Αιγάλεω και άλλες πολλές, πλέον ο αριθμός των ομάδων που πέρασαν από τα χέρια του Αλέξη, είναι επαρκής για τη δημιουργία πρωταθλήματος. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο ποινικολόγος εξήγησε πως προέκυψε η εμπλοκή του στον Ιωνικό, στον οποίο θα έχει ρόλο και ο 16 ετών γιος του.

«Προέκυψε αρκετό καιρό πριν. Εδώ και έξι μήνες. Από τον πρόεδρο της λαχαναγοράς και πρόεδρο του Ιωνικού, τον Φώτη. Το μυστικό της επαγγελματικής μου επιτυχίας ήταν η λαχαναγορά Αθηνών. Από εκεί ξεκίνησα τις πρώτες μου υποθέσεις. Έπαιζα μπάλα τότε και είχα πρόεδρο τον πρόεδρο της λαχαναγοράς, όπως είναι τώρα ο Φώτης. Έτσι, μου έδωσε τις πρώτες αγορανομικές υποθέσεις, με άκουσε ο πατέρας του Ρωχάμη και πήρα την πρώτη μεγάλη υπόθεση. Έχω πολλά χρόνια σχέσεις με τον Ιωνικό και με τον κόσμο της Νίκαιας. Ήθελα πολύ να έχω μια ομάδα στην Αθήνα. Ήθελα να τραβήξω τα παιδιά της Αθήνας, κάτι που δεν μπορώ να κάνω με την ΑΕΛ. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να έρθουν στην ΑΕΛ και επειδή πολύ μεγάλα ταλέντα τα παίρνουν ομάδες της Αθήνας που δεν έχουν το μέγεθος της ΑΕΛ. Δεν περίμενα ότι θα πάω στον Ιωνικό.

Με τράβηξε και ο γιος μου, ο οποίος αρχίζει να εξελίσσεται. Γι’ αυτό ήταν και μαζί μου χθες στη γενική συνέλευση. Είναι πλάνο πενταετίας και δεν έχει σχέση με την ΑΕΛ. Πολλοί επαγγελματίες της ΑΕΛ θα πάνε στον Ιωνικό. Πάικτες που βγάζουν μάτια και μπορούν να γίνουν καλύτεροι από τον Μασούρα. Προχθές με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξαν οκτώ στην ενδεκάδα. Η Αθήνα είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή, απλώς δεν έρχονται τα παιδιά στη Λάρισα, έχουν το σχολείο τους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που αν δεν πηγαίναμε χθες, θα έπαιζε στα τοπικά του Πειραιά. Όταν βλέπεις αυτό το φανταστικό γήπεδο, την τεράστια βοήθεια από τον δήμαρχο, υπάρχει κύκλος ανθρώπων… Τρελάθηκα χθες, 500 άτομα στη Γ.Σ.. Κάνει γενική συνέλευση ο ερασιτέχνης Λάρισας και πάνε 15 άτομα»

Ευχόμαστε στον Ιωνικό να ξαναζήσει στιγμές όπως αυτή:

Αποτέλεσμα εικόνας για μελισσανιδης ιωνικος

 

 

Best of internet