Χωρίς Τζόρνταν στο ντέρμπι των 23 δαχτυλιδιών οι Μπουλς, άρα αφεντικό της ανατολής οι Σέλτικς

Μπουλς-Σέλτικ ή αλλιώς οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες της ανατολικής περιφέρειας

Γιάννης Καραμίχος

23 Οκτωβρίου 2022

Μια ντερμπάρα, μια περιφέρεια, δύο ιστορικά brand names. Σικάγο Μπουλς και Μπόστον Σέλτικς, οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες της Ανατολής με 23 πρωταθλήματα, αναμετρώνται για την regular season του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ και μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ποιος θα γίνει αυτή την χρονιά αφεντικό της Aνατολής; Θα ξανακάνουν αντίστοιχη πορεία με την περσινή οι Σέλτικς; Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ντε Ρόζαν; Πολλά τα ερωτήματα, πολλές οι ιδέες για τη Stoiximan!

Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις και σίγουρα θα είμαστε σε θέση να τις πάρουμε κατά την διάρκεια της μακράν αυτής σεζόν. Προς το παρόν όμως, μιλάμε για δύο ομάδες που δεν έχουν αλλάξει και πολλά στο ρόστερ τους την φετινή χρονιά, παρουσιάζοντας και το 2022/2023 ένα σκληρό κλασικοανατολίτικο σύνολο με έμφαση στην άμυνα και το δυνατό παιχνίδι.

Οι Σέλτικς θέλοντας να αφήσουν πίσω τους περσινούς χαμένους τελικούς και να κατακτήσουν το πολυπόθητο φετινό δαχτυλίδι ξεκίνησαν την χρονιά ιδανικά κερδίζοντας τους Σίξερς πολύ εύκολα. Κι όταν μιλάμε για Σίξερς, μιλάμε για Χάρντεν, για Εμπίντ, για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στην ανατολή. Από την άλλη οι Μπουλς έκαναν τεράστιο διπλό μέσα στο Μαιάμι δείχνοντας οτι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικοί, μέχρι να βρεθούν στο διάβα του Γιάνναρου βέβαια.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι στο United Center του Σικάγο μπορεί να μην κρίνει κάτι σημαντικό, αλλά είναι ένα ορεκτικό για την φετινή σούπερ σεζόν, που θα μας καθηλώσει μέχρι το τέλος της και την φετινή χρονιά. Όσο για την τελική έκβαση του παιχνιδιού, χωρίς τον Ρονάλντο δεν τσουλάει με Μπενζεμά και χωρίς τον Τζόρνταν οι Μπουλς έχουν μηδέν πρωταθλήματα. Εύκολη επιλογή το διπλάκι των Σέλτικς και εύκολη επιλογή για τους μερακλήδες παίχτες της Stoiximan να τσεκάρουν τις αρχοντικές αποδοσάρες της για την ματσάρα αυτή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet