Quantcast
THE STREAM

Yπερενθουσιασμένος πελάτης της Black Friday συνελήφθη επειδή μπήκε σε μαγαζί πριν ανοίξει

Ο άνθρωπος απλά διέρρηξε ένα μαγαζί πριν ανοίξει για τη φιέστα της Μαύρης Παρασκευής


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2017

Kαλύτερα από όλους έπιασε το νόημα της Βlack Friday ένας 36χρονος στην Πάτρα, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία των μαζικών για να κάνει δικιά του την υπέρτατη προσφορά. Δυστυχώς οι αναίσθητοι αστυνομικοί δεν ένιωσαν κάτι με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο εφευρετικός νέος έκανε μια διάρρηξη σε γνωστό κατάστημα της Πάτρας με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και σήκωσε  23 κινητά και τέσσερα λάπτοπ. Ο φίλος μας μάλλον ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το κατόρθωμά του, που δεν μπήκε στον κόπο να κρύψει τη μπάζα του με αποτέλεσμα η αστυνομία να τα βρει όλα στην κατοχή του και να τα δώσει πίσω στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Το κόλπο του διαρρήκτη τελικά ήταν να μπει από την οροφή του κτηρίου μέσα λίγο πριν ανοίξει το μαγαζί για την Black Friday, αν και μάλλον οι κάμερες και το σύστημα πυρασφάλειας που άνοιξε δεν τον προβλημάτισαν ιδιαίτερα. Θα τον προβλημάτιζαν όμως στη συνέχεια, καθώς με βάση τα στοιχεία από τις κάμερες oοι αστυνομικοί τον εντόπισαν, διαπιστώνοντας στη συνέχεια ότι πρόκειται για βετεράνο του χώρου.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Βlack Friday έχουμε, ας του δώσουν τουλάχιστον ένα εκπτωτικό κουπόνι.

(πηγή)

 

Best of internet