Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Το Sake Tattoo Crew στο Χαλάνδρι είναι το μεγαλύτερο tattoo studio στην Ελλάδα

…και διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του στην τέχνη του tattoo


LUBEN CREW · 27 Μαρτίου 2018

Το μεγαλύτερο στούντιο στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα tattoo studio στην Ευρώπη μπορείς να το βρεις  στον τελευταίο όροφο του εμπορικού κέντρου Top Shop στο Χαλάνδρι. Το Sake Tattoo Crew ξεκίνησε το 2005 με ιδρυτή και ιδιοκτήτη τον graffiti writer Sake και τη βοήθεια του Orge Kalodimas -ο οποίος ήταν από τα πρώτα βήματα παρών- διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία 13 χρόνων στον χώρο, για να φτάσει στην σημερινή του μορφή με 14 tattoo artists, 1 piercing artist και 5 άτομα στην εξυπηρέτηση.

Το studio έχει αποσπάσει συνολικά 39 βραβεία στα διάφορα Tattoo Convention, έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μεγάλες εταιρείες όπως η Monster Energy, η Sullen, η Vodafone, η Marlboro, η Bic, η Ray-Ban, η Adidas, η Vans ,η Nike, η New Era ενώ οφείλει την επιτυχία του στην ομαδική δουλειά και στην αγάπη των παιδιών για την κουλτούρα του tattoo.

Στον χώρο του μαγαζιού που αντικειμενικά τα σπάει, θα σε υποδεχτεί μια άρτια καταρτισμένη ομάδα η οποία είναι έτοιμη να βοηθήσει και να λύσει κάθε απορία σου με θέμα το tattoo αλλά και το piercing καθώς το studio καλύπτει ένα μεγάλο ποσοστό tattoostyle, από ρεαλιστικό (έγχρωμο και ασπρόμαυρο), γεωμετρικό, old school και new traditional, oriental, black work μέχρι και γραφιστικό. Όλο το crew, άλλωστε, είναι άτομα που δεν εφησυχάζουν ποτέ και συνεχώς ανακαλύπτουν καινούριες τεχνικές tattooing, ο καθένας επάνω στο είδος του, ενώ είναι πάντα πρόθυμοι να σου προτείνουν ό, τι καινούργιο υπάρχει εκεί έξω.

Το Sake Tattoo Crew, όμως, στήθηκε απ’την αρχή με art χαρακτήρα και σε τομείς πέρα από το tattoo όπως το book publishing, videography, graffiti, shop decorating, workshops, σεμινάρια και πολλά άλλα. Έτσι, στον χώρο διοργανώνονται ποικίλα events όπως θεματικές ημέρες που οι καλλιτέχνες δε δουλεύουν με προγραμματισμένα ραντεβού αλλά με first come first served μοτίβο, συμμετοχές σε φεστιβάλ και exhibitions καθώς και φιλοξενία πολλών καλλιτεχνών είτε από άλλα εγχώρια studio είτε από το εξωτερικό με τη μορφή guest spot.

Αν αποφασίσεις να επισκεφτείς το studio μία από τις υπόλοιπες ημέρες, ωστόσο, κλείσε έγκαιρα το ραντεβού σου καθώς το μαγαζί έχει πιστή πελατεία που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Sake Tattoo Crew 
Κολοκοτρώνη 9, Χαλάνδρι (εμπορικό κέντρο Top Shop) 
Τηλ.: 21 0681 4681

Best of internet