Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Το Ironbrush ξεκίνησε από ένα υπόγειο κι έχει γίνει πλέον το πιο hot τατουατζίδικο των Αμπελοκήπων

Θα σου χτυπήσει τατουαζάκι που όμοιό του δεν θα βρεις στην παραλία που θα κάνεις φέτος διακοπές


LUBEN CREW · 28 Μαρτίου 2018

Η ιστορία του Ironbrush Tattoo Athens ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2010, σε ένα μικρό υπογειάκι στους Αμπελόκηπους, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Εκεί, ο Dobi Slavov, ιδιοκτήτης του Ironbrush, και οι συνεργάτες του, θα συστηθούν στα πλήθη των Αθηνών ως μία ομάδα καλλιτεχνών που θέλει να δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσω της τέχνης του τατουάζ και του piercing.

Η ομάδα του Ironbrush έχει πλέον μεταφερθεί στη γωνιακή βιτρίνα της Λεωφόρου Μεσογείων 63, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει και η φιλοσοφία της γύρω από τα τατουάζ και τα piercings· βασικό της μέλημα είναι να παρέχει μοναδικά σχέδια στον κάθε πελάτη, πράγμα που επιτυγχάνεται μέσω της καλύτερης δυνατής επικοινωνίας του με τον καλλιτέχνη. Και όλα αυτά θα γίνουν με τον πλέον ασφαλή και προσεκτικό τρόπο, μέσα σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον.

Αν και όλοι οι καλλιτέχνες που θα συναντήσετε εκεί έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στυλ και τη δική του «σπεσιαλιτέ». Για παράδειγμα ο Dobi, ο οποίος έχει διακριθεί επανειλημμένα εντός κι εκτός Ελλάδας, εξειδικεύεται στο ασπρόμαυρο ρεαλιστικό τατουάζ (dark realistic), ενώ τρελαίνεται για τα πορτραίτα.

Έπειτα, ο Σεραφείμ Δημητρόπουλος (Sera) είναι «μάστορας» στις εικονογραφήσεις και στα κολάζ, ενώ θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους πλέον πρωτοπόρους στο είδος του στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Αποστολάκη (Kate) από την άλλη, ειδικεύεται στο blackwork, στο γραμμικό minimal και στο white ink.

Τέλος, ο Λεωνίδας Αποστολίδης, manager και piercer, είναι ο άνθρωπος που ψάχνεις αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο body piercing.

To στούντιο δουλεύει πάνω στην ιδέα που θα τους πας εσύ, οπότε αν νιώθεις έτοιμος να κάνεις το πρώτο (ή απλά το επόμενο) τατουάζ ή piercing, μην κωλώνεις, μίλα με τα παιδιά και συζήτησε μαζί τους ελεύθερα τις ιδέες σου. Σίγουρα θα έχουν κι εκείνοι να σου πουν κάτι ενδιαφέρον.

Ironbrush Tattoo Athens

Λεωφόρος Μεσογείων 63, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο: 2130066777
Facebook: Ironbrush Tattoo Athens

Best of internet