Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Το Destiny Tattoo βαράει εδώ και 7 χρόνια τα πιο εντυπωσιακά tattoo στη Νέα Σμύρνη

Με πολυετή πείρα και διακρίσεις, είναι να απορεί κανείς πως δεν την έχουνε ψωνίσει


Κάπως τα φερε η μοίρα και στη Νέα Σμύρνη, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία, εμφανίστηκε το 2011 ένα από τα πιο δυνατά tattoo studio της Αθήνας. Το Destiny Tattoo δημιουργήθηκε από τον Paul και 7 χρόνια μετά, σε αυτό το studio στη Νέα Σμύρνη υπάρχει πλέον ένα μεγάλο crew με τους πιο επιδέξιους tattoοers που παίζουν εκεί έξω, οι οποίοι τόσα χρόνια, χωρίς φανφάρες και με προσοχή στη λεπτομέρεια κατάφεραν να καθιερωθούν στον χώρο του tattoo.

Το φιλικό περιβάλλον και η πολυετής πείρα των tattooer στο Destiny, θα βοηθήσει ώστε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει. Ο Paul, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρία στο tattooing, ειδικεύεται στα japanese, maori, lettering και στα γεωμετρικά σχέδια. Ο Κώστας είναι μάστορας στα παραδοσιακά japanese και τα ρεαλιστικά σχέδια. Ο Λευτέρης στα illustrative και τα abstract, αλλά κάνει και ρεαλισμό. Ο Διονύσης κάνει τέχνη πάνω σε δέρμα με εντυπωσιακά ρεαλιστικά σχέδια, ενώ σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Η Ελίνα έχει αδυναμία στα neotraditional, αλλά κάνει και πολλά γεωμετρικά και new-school. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει κανένα ύφος που να μην μπορεί να στο βαρέσει με τέχνη και επιδεξιότητα το crew του Destiny. To crew συμπληρώνει ο Pete, ο οποίος ασχολείται με τα piercing.

Πιο αξιοθαύμαστο από τα έργα του ταλαντούχου crew, είναι το γεγονός ότι είναι όλοι τους πολύ χαμηλών τόνων και δεν την έχουν ψωνίσει καθόλου, αφού χαρακτηρίζονται για την ευγένεια και την κατανόησή που δείχνουν προς όλους τους πελάτες τους, αλλά και μεταξύ τους. Το Destiny έχει κερδίσει διακρίσεις από conventions του εξωτερικού, ενώ ο Paul έχει διατελέσει και ως κριτής. Το συχνό φαινόμενο με tattooers που την «ψωνίζουν» και φέρονται με ύφος στους πελάτες και στους συναδέλφους τους ευτυχώς δεν υπάρχει εδώ και αυτό θα το παρατηρήσετε και εσείς οι ίδιοι με ανακούφιση, όταν περάσετε το κατώφλι του Destiny για να βρείτε το σχέδιο που θα κοσμήσει το σώμα σας.

Ιδανικό θα είναι να κλείσετε ένα ραντεβού προηγουμένως, ρίχνοντας ένα τηλέφωνο στο 21 5510 8705, αλλά εναλλακτικά μπορείτε και απλά να πάτε από εκεί κατευθείαν. Το Destiny Tattoo βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης και μπορείτε να φτάσετε στον φιλόξενο χώρο του εύκολα αφού βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από τη στάση Τραμ «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και από τη στάση λεωφορείου «Πλατεία Νέας Σμύρνης».

Destiny Tattoo
Ελευθερίου Βενιζέλου 69, Nέα Σμύρνη
Τηλ: 21 5510 8705

Facebook: Destiny Tattoo

Instagram: Destinytattoo

destinytattoo.gr

 

Best of internet