Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

To Confess Tattoo Gallery είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό τατουατζίδικο

Τo crew εδώ «διδάσκει» τέχνη και έχει για PR manager ένα Jack Russel, τι άλλο θέλεις να σου πούμε;


Κάθε tattoo είναι και μια μικρή εξομολόγηση και αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο Χάρης και η Γωγώ όταν άνοιξαν πριν από τέσσερα χρόνια το Confess Tattoo. Πλέον, από το νέο τους χώρο στην οδό Γράμμου 11 στους Άγιους Ανάργυρους, το Confess Tattoo Gallery γίνεται ένας χώρος για την τέχνη με την ευρεία έννοια, αφού δεν είναι απλώς ο ιδανικός χώρος για να αποκτήσεις ένα tattoo από την επιδέξια ομάδα του Confess, αλλά και ένας εκθεσιακός χώρο για εικαστικές μορφές τέχνης – μια ωδή στην ασπρόμαυρη τέχνη.

Ο Χάρης, ο οποίος ασχολείται με τα tattoo τα τελευταία 7 χρόνια, έχει μια ιδιαίτερη έφεση στα black&gray και στα ρεαλιστικά σχέδια, ενώ δουλεύει κυρίως πάνω σε custom σχέδια που προσαρμόζονται πάνω στις δικές σας προτιμήσεις και χαρακτήρα. Η Γωγώ, η οποία ασχολείται με την δερματοστιξία τα τελευταία 4 χρόνια ειδικεύεται σε πιο γραμμικά και dotting σχέδια, ενώ σχεδιάζει αυστηρά και μόνο custom. Η Ελένη εξειδικεύεται στο body piercing και ό,τι έχει να κάνει με κόψε ράψε περνάει από τα επιδέξια χέρια της. Κουμάντο στο crew του Confess Tattoo Gallery, όμως, κάνει η Μιλού, το Jack Russel που διώχνει τους κακούς και τα κακά τσι και που είναι υπεύθυνη επί των δημοσίων σχέσεων.

Το crew του Confess Tattoo Gallery σας περιμένει στον νέο του χώρο στην οδό Γράμμου 11, στους Άγιους Ανάργυρους, όπου θα μπορέσετε συζητήσετε με τους ανήσυχους tattoers και να διαλέξετε κάποιο σχέδιο κομμένο και ραμμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Ακόμη, ο ένας χώρος του confess λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος, φιλοξενώντας ασπρόμαυρες φωτογραφίες και εικαστικές δημιουργίες, ενώ μην ξεχνάτε ότι θα έχετε και τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και την υπεύθυνη γραφείου τύπου του Confess, το αξιαγάπητο jack russel Μιλού. Στο χώρο μπορείτε να φτάσετε εύκολα και γρήγορα, μιας και οι στάσεις «Μυκονιάτικα» και «ΚΕΠ» απέχουν μόλις λίγα βήματα από το Confess Tattoo Gallery.

 

 

Confess Tattoo Gallery

Γράμμου 11, Άγιοι Ανάργυροι 135 61
Τηλ: 21 0506 5909

Facebook: Confess Tattoo Gallery
Instagram: confesstattoostudi0

 

Best of internet