Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Στο Lonis Tattoo Studio έχουν εμμονή με την λεπτομέρεια

Το moto τους; “The devil is in the details”


LUBEN CREW · 26 Μαρτίου 2018

Στο Lonis Tattoo Studio – House of Art κοντά στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο θα πας αν θέλεις ένα ιδιαίτερο και πραγματικά προσεγμένο tattoo που θα σε ρωτάνε όλοι πού το “χτύπησες”. Ο Λεώνιδας Σκιαδάς (Lonis), επαγγελματίας tattoo artist από το 1999 και ιδρυτής του Lonis tattoo studio από το 2009, ασχολείται με όλα τα στυλ με ιδιαίτερη αγάπη στο realistic colour και black & grey, asian και oldschool.

Από πίσω του υπάρχει μια εξίσου εξειδικευμένη ομάδα την οποία πλαισιώνουν ο Κωνσταντίνος Μιχελής (Sinke), επαγγελματίας tattoo artist από το 2011, καλύπτοντας κι εκείνος όλα τα tattoo styles με ειδικότητα στο realistic black and grey, geometric, oldschool και blackwork καθώς και οι Θανάσης και Αντιγόνη (shop managers) με εξίσου μεγάλο ταλέντο, φαντασία και γκάμα σχεδίων. Στο studio παρέχονται, επίσης, υπηρεσίες Body Piercing, καθώς και Permanent Make up ενώ μπορείς να βρεις και μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, αξεσουάρ και στυλάτα t-shirts.

Όλη η διαδικασία ακολουθείται κάτω από υψηλές υγειονομικές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την προσωπική σου υγιεινή ενώ φυσικά μπορείς να κλείσεις όποτε θέλεις ένα ραντεβού για να συζητήσεις με τα παιδιά τι είναι αυτό ακριβώς που έχεις φανταστεί και πως μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Μιλάμε για έναν καλαίσθητο χώρο, άκρως επαγγελματικό ο οποίος ξεχειλίζει στ’ αλήθεια από τέχνη αφού εκτός από την ίδια την τέχνη του tattoo που υπηρετεί, είναι διακοσμημένος με πίνακες ζωγραφικής, τοιχογραφίες και graffiti που έχουν φιλοτεχνήσει οι ίδιοι οι tattoo artists του μαγαζιού. Με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά tattoo conventions και βραβεύσεις σε πολλές κατηγορίες, προσφέρουν υψηλής ποιότητας και αισθητικής τατουάζ σε πραγματικά καλές τιμές δίνοντας μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το κομματι που χρησιμοποιήθηκε  στο βίντεο είναι των The Rattler Proxy – Ex cop απο τον δίσκο τους Vertebrata.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11:00 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ  11:00 – 17:00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΗΛ : 210  9739010
Facebook – Lonis Tattoo Studio
Twitter @Lonistattoo
Instagram – lonistattoo

Best of internet