ΣΑΝ TRAILER: Το Stranger Things όπως είναι στ’ αλήθεια

Γιατί ό,τι λέμε το εννοούμε, κι εμείς και τα Knorr Snack Pots

THE NERDSTREAM

23 Δεκεμβρίου 2020

Έφτασαν Χριστούγεννα, φίλες και φίλοι, και γνωρίζουμε καλά πως σας έχει κυριεύσει το γιορτινό πνεύμα της απόγνωσης για τη φάση γύρω μας και της νοσταλγίας για μια πιο απλή εποχή που η ζωούλα μας ήταν διαφορετική. Γιατί να ταξιδέψετε πίσω στις αρχές του 2020 όμως που ήταν απλά υποφερτή όταν μπορείτε να πάτε στα 80s που ήταν συναρπαστική κι ανεπανάληπτη; Ερώτημα.

Σε συνέχεια του ευγενούς έργου που έχουμε αναλάβει ώστε να αποκαλύψουμε όλα όσα σας κρύβουν τα σκοτεινά χολιγουντιανά κυκλώματα για τις σειρές που (νομίζετε ότι) ξέρετε και αγαπάτε, προχωράμε αισίως στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής ΣΑΝ TRAILER.

Με την πολύτιμη βοήθεια των Knorr Snack Pots λοιπόν, που όπως κι εμείς ό,τι λένε το εννοούν (και κυρίως εννοούν την ιερή τριάδα νόστιμα-εύκολα-γρήγορα), συνεχίζουμε τη νέα μας σειρά βίντεο με μια αποκαλυπτική ματιά στο Stranger Things, ταξιδεύοντάς σας σε μια εποχή με άφθονο ΠΑΣΟΚ, πολλά Κακά Κορίτσια και μπόλικες βιντεοταινίες. Μια εποχή όπου συνέβαιναν… ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Απόλαυσε το νέο ΣΑΝ TRAILER με ένα Knorr Snack Pot διαλέγοντας ανάμεσα στις γεύσεις: Carbonara, Bolognese, Mac & cheese, Napolitana, Mushroom, και Cream & Herbs, πρόσθεσε ζεστό νερό και σε 5’ θα είναι έτοιμα.

Best of internet