Quantcast
guide TRAVEL

Τα 5 tips που επιβάλλεται να γνωρίζουν όσες και όσοι ψήνονται να το παίξουν κάμπινγκ εφέτο

Luben Life Hacks για όσους θέλουν να γλιτώσουν λεφτά σε αυτές τις διακοπές


Διονύσης Παππάς · 20 Ιουλίου 2018

Ααααχχ καλοκαιράκι, αγαπητοί φίλοι, και αφού οι μουσώνες πέρασαν σιγά-σιγά ετοιμάζουμε τις καβατζωμένες μας σκηνές από κάποιον φίλο που έχει ξεχάσει την ύπαρξη τους και βαδίζουμε για γεμάτο ήλιο και ιδρώτα μέρη που θα τρώμε φακόρυζο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τουλάχιστον έτσι κάνουν οι κοινοί θνητοί. Αν διαβάσετε όμως αυτό το άρθρο θα μπείτε στην κλειστή ομάδα των campers με κάκαλα που πηγαίνουν διακοπές με ένα πεντάευρο και γυρίζουν με 40 ευρώ, δυο σκηνές και ένα υπόστρωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα αλάνθαστα εμπειροκαβαζοκαμπεροτίπς μας, για να τη βγάλετε λάδι και φέτος.

ΠΑΡΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ


Το συγκεκριμένο hack δεν είναι κάτι άγνωστο για πολλούς από εσάς. Η επίσκεψη στο σπίτι της μαμάς με μια μικρή δόση μοιρολατρίας και μπόλικες αναφορές στην ταλαιπωρία που θα περάσετε στο camping για να γλιτώσετε τα λεφτά του ενοικίου, είναι υπέρ-αρκετά ώστε η μάνα να βγάλει τις πολυπόθητες κονσέρβες από την αποθήκη και να σας εμπιστευτεί 4-5 τάπερ από το φαγητό της εβδομάδος.

Πολλοι από εσάς όμως καλό είναι να μην μείνετε εκεί. Υπάρχουν και οι Γιαγιάδες.

Μετά την επίσκεψη στην μητέρα σας περάσετε από την γυναίκα που σας μπούκωνε με φαγητό από τότε που μπουσουλάγατε και αδειάστε το ψυγείο της. Εδώ δεν θέλει ντροπές. Αναφέρετε και ότι θέλετε να κεράσετε καμία μπύρα τους φίλους σας και να σου το 50ρικο στην τσέπη και  5 κιλά ελληνικός καφές για να έχεις να πίνεις μέχρι να καταστραφεί ο ήλιος

 

ΠΑΡΕ SIM ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κατεβαίνεις απογευματάκι στη κεντρική πλατεία της πόλης σου και παίρνεις σβάρνα όλα τα παιδιά που μοιράζουν καρτοκινητές. Γκουγλάρεις  “Καρτοκινητές Προσφορές ” και έχεις κανονίσει ακόμη και βραδινό σινεμαδάκι με το αμόρε στην τιμή του ενός.

 

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ 50ΕΥΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Στήσατε την σκηνή σας, έφαγες στα κρυφά το φαγητό της μαμάς σου που έκρυψες κάτω από την σκηνή και ετοιμάζεστε να βγείτε έξω για μια μπυρίτσα. Η ώρα να κάνεις την κίνηση σου ήρθε. Με το που σκάσουν οι μπύρες προσπάθησε να μην δείξεις αγχωμένος. Βασική κίνηση είναι να έχεις τον λόγο στην παραγγελία. Πιάσε κουβέντα με τον σερβιτόρο και σαν σωστός βλαχοδήμαρχος κανόνισε εσύ τις μπύρες που θα πάρετε. Βonus ξεκαρφώματος να κεράσεις καμία μπύρα στους φίλους σου. Όταν έρθει ο λογαριασμός περιμένεις δυο-τρία λεπτά να ζεσταθεί η κουβέντα για το ποιος πήρε τι.  Μετά πετάς το χαρτί του «Παιδιά, παίζει πενηντάευρο, μπορεί κάποιος να πληρώσει για μένα και του τα δίνω αύριο;».

-Mission acomplished.-

*Ημέρες διάρκειας του συγκερκριμένου hack 1 με 2 το πολύ. Υπάρχει και η πιθανότητα εναλλαγής παρέας μέρα με την μέρα, αλλά δεν σας το προτείνουμε.

 

Ο ΚΑΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

Και για όσους πάνε πρώτη φορά camping ή ο εξοπλισμός τους είναι φθαρμένος από τα χρόνια χρήσης, έχουμε 3 προτάσεις που θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν τα μάλα:

SURVIVAL CLUB


Στο Survival Club θα βρείτε τεράστια γκάμα ειδών που αφορούν την οργανωμένη αλλά και την ελεύθερη κατασκήνωση. Σκηνές, υποστρώματα και σκίαστρα παραλίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είτε είστε αρχάριοι campers, είτε προχωρημένοι, στο Survival Club με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από €60 και άνω, θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με την εκπληκτική σας οργάνωση. Εμπιστευτείτε τους πρωτοπόρους της επιβίωσης και της διαβίωσης στην Ελλάδα, μπαίνοντας στο www.survival.gr ή περνώντας σε ένα από τα καταστήματά τους, σε Κηφισιά (Kηφισίας 232, 210 8019751) και Μοναστηράκι (Κυνέτου 4, 210-3212420). Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για προσφορές και νέα, τότε ρίχτε ένα like και follow στους λογαριασμούς του Survival Club σε Facebook και Instagram.

FreeRider

 

Ο τομέας του CAMPING αποτελεί για τα παιδιά ένα ξεχωριστό κεφάλαιο.   Το κατάστημα FreeRider  διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων camping, ικανή να καλύψει όλες τις εξοπλιστικές ανάγκες, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.!  Το τρίπτυχο άνεση-ασφάλεια-και σωστή αναλογία τιμής – ποιότητας είναι η πυξίδα τους! Εδώ λοιπόν θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι σε ψαγμένα είδη για camping. Είναι με λίγα λόγια οι άνθρωποι σου!  Η φιλική εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία τους είναι στη διάθεση σου, για να επιλέξεις τον εξοπλισμό που θα σου προσφέρει ευχάριστες διακοπές στο camping.

Μπορείς να τσεκάρεις τις σπαρταριστές προσφορές του FreeRider εδώ, ενώ εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με το κατάστημα μπορείς να το κάνεις καλώντας στο 210-2202196, είτε ηλεκτρονικά στο info@freerider.gr και φυσικά στο FB Page τους, www.freerider.gr . Θα τους βρεις στην οδό Ιφιγένειας 36Α, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα Τ.Κ. 14122

 

ΗOBBI.GR

Στο hobbi.gr θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη κάμπινγκ για αξέχαστες στιγμές, απολαμβάνοντας όλες τις χαρές της φυσικής ζωής, της θάλασσας και του βουνού. Σκηνές, υπνόσακους & στρώματα ύπνου, έπιπλα και διάφορα άλλα συμπληρωματικά είδη, όλα παίζουν εδώ. Φέτος θα προμηθευτείς αυτόν τον εξοπλισμό κάμπινγκ που πάντα ονειρευόσουν και θα κάνεις τις πλέον απίστευτες και πατόκορφα εξοπλισμένες διακοπές.
Aξεσουάρ κάμπινγκ για κάθε ανάγκη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Το hobbi.gr εδώ και 25 χρόνια είναι το μέρος στο οποίο θα βρεις μαζεμένο ό,τι χρειάζεσαι για το κάμπινγκ, το κυνήγι, την ορειβασία, το ψάρεμα και τις καταδύσεις. Στα τρία το καταστήματα στην οδό Γεωργικής Σχολής 132, στο Mega Outlet (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43), στον Έυοσμο στην οδό Α.Τρίτση 86 στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο www.hobbi.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων για όλους όσοι ψήνεστε για περιπέτεια, δράση, εξερεύνηση και όχι μόνο. Εάν μάλιστα κάνεις αγορές πάνω από 95 ευρώ, τότε όλα τα καλούδια που θα παραγγείλεις θα έρθουν στην πόρτα σου δωρεάν, οπότε το μόνο που θα έχεις να κάνεις, θα είναι να φτιάξεις τον ολοκαίνουριό σου σάκο και να φύγεις για τον επόμενο προορισμό σου.
To κάμπινγκ είναι τρόπος ζωής, ζήσε και εσύ το χόμπι σου στο μέγιστο!

Best of internet