Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Bread and Roses: Το συνεργατικό εστιατόριο με το γαμάτο όνομα

Σε μια κλασική αθηναϊκή στοά στην Ομόνοια θα φας τίμια και οικονομικά


LUBEN CREW · 27 Μαρτίου 2018

Το Bread and Roses είναι μάλλον το εστιατόριο που θα θέλεις να τρως κάθε μέρα. Κάπου θα το έχεις ακούσει. Είτε για το μαμαδογκουρμέ φαγητό του, είτε για την (πιο urban πεθαίνεις) ταράτσα του και τα events της, είτε για την value for money φάση του. Μιλάμε για ένα πολύχρωμο συνεργατικό εστιατόριο στην Ομόνοια στο οποίο μπαίνεις από μια κλασική αθηναϊκή στοά. Τα τετραγωνικά του λίγα αλλά όμορφα διακοσμημένα και τα παιδιά εκεί κουλ και φιλόξενα.

Η ιδέα; Απλή. Μενού (κυρίως πιάτο, σαλάτα και συνοδευτικό, όλα σε ένα πιάτο) που αλλάζει καθημερινά και το βρίσκεις κάθε πρωί κατά τις 10 η ώρα στη facebook page του μαγαζιού. Θα φας, δηλαδή, και νόστιμα και οικονομικά ένα πλήρες γεύμα και θα χορτάσεις αφού οι τιμές του είναι αυτό που λέμε τίμιες. Αν πάλι θες μόνο να τσιμπολογήσεις, πάρε απλώς τη μικρή μερίδα.

Πρόσφατα παίζει και η κατηγορία «εξτρας» με λίγο πιο γκουρμέ επιλογές με τις οποίες θα γλείφεις και τα δάχτυλα σου. Κι επειδή σίγουρα θα θες να ξαναφάς, το μενού “έξτρας” είναι πιο στάνταρ και το βρίσκεις καθημερινά.

Αν τώρα δεν μπορείς να φύγεις από τη δουλειά ή απλά βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ, μπορείς να παραγγείλεις και delivery ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία. Μετά το Πάσχα, μάλιστα, παίρνει μπρος και η πιο κουλ ταράτσα της Αθήνας για φαγητό από νωρίς αλλά και διάφορες φάσεις πιο μουσικές, πιο αλκοολικές, πιο… καλλιτεχνικές γενικότερα που δικαιολογούν πλήρως το όνομα. Γι αυτό κάνε like στη σελίδα του για να μην λες μετά ότι δεν ήξερες. Α! Και αν έχεις κάποια εκδήλωση ιδιωτική ή δημόσια, μεγάλη ή μικρή δεν χάνεις τίποτα να μιλήσεις με τα παιδιά γιατί κάνουν και catering.

Bread and Roses
Πανεπιστημίου 64 & Πατησίων 4 (στοά)
Τηλ. 21 0380 2898
www.breadandroses.gr

Best of internet