Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

To Σπιτικό Έδεσμα ταΐζει όλους εμάς που μας έχει λείψει το καλό σπιτικό φαγητό

Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα για τις ώρες που θέλεις επιτέλους αυθεντικό φαγητό


Ακόμα και για εμάς που είμαστε φανατικοί θαυμαστές του «φαγητού απ’ έξω» και του «ντελίβερι», έρχεται κάποια στιγμή που κουραζόμαστε να τρώμε προκατασκευασμένες γεύσεις και μας λείπει το καλό σπιτικό φαγητό. Για όλους εμάς και για όλους τους υπόλοιπους, εδώ και 15 χρόνια υπάρχει το εστιατόριο «Σπιτικό Έδεσμα» στην Αγία Παρασκευή και τα τελευταία 7 χρόνια το «Σπιτικό Έδεσμα» στο Μαρούσι, στο οποίο καθημερινά προετοιμάζονται τα πιο νόστιμα -και τα πιο σπιτικά- πιάτα που έχεις φάει ποτέ από τα χεράκια κάποιου άλλου πέραν της μαμάς σου.

Η πηγή της καλής ελληνικής κουζίνας προετοιμάζει καθημερινά μια τεράστια ποικιλία πιάτων, με αγαπημένες συνταγές από πολλά χωριά της Ελλάδας. Στο Σπιτικό Έδεσμα, η Μεσογειακή κουζίνα είναι το Α και το Ω και αυτή την αλφαβήτα καλά θα κάνετε να την δοκιμάσετε από την αρχή έως το τέλος. Το σπιτικό, εδώ, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ονομασία, γιατί οι μυρωδιές, οι γεύσεις και τα υλικά θα σας θυμίσουν το καλύτερο σπιτικό φαγητό που έχετε φάει ποτέ, μάλιστα από τα χέρια αναγνωρισμένων σεφ που έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ελληνική κουζίνα και τόλμη σε γαστρονομικούς πειραματισμούς.

Η ομάδα του Σπιτικού Εδέσματος προετοιμάζει καθημερινά περισσότερα από 30 μαγειρευτά πιάτα, που πλέον έχουν δημιουργήσει δικαίως την καλύτερη φήμη για την γεύση τους και την αγνότητα των υλικών τους, ενώ τα πιάτα εδώ μαγειρεύονται με παρθένο ελαιόλαδο και ολόφρεσκιες ντομάτες. Στις πεντακάθαρες και εγχώριες πρώτες ύλες κρύβεται, άλλωστε, το μυστικό της σπιτικής γεύσης που θα κατακλύσει τον ουρανίσκο σας.

Το Σπιτικό Έδεσμα, εκτός από τα μαγειρευτά του, αποτελεί εδώ και χρόνια εγγύηση για το καθαρό παραδοσιακό του σουβλάκι. Άλλωστε στους μύστες του σουβλακιού και της ψησταριάς των βορειοανατολικών προαστίων τα σουβλάκια απ’ το Σπιτικό Έδεσμα είναι ένα κοινό μυστικό επιτυχίας.

Στην οδό Περικλέους 4, μόλις λίγα βήματα από το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, βρίσκεται ο φιλόξενος χώρος του εστιατορίου «Σπιτικό Έδεσμα». Μπαίνοντας στο χώρο έχει κανείς την αίσθηση ότι βρίσκεται σε καταπράσινο κήπο, ενώ μέχρι να καθίσετε σε κάποιο από τα ευρύχωρα τραπέζια, σίγουρα θα παρατηρήσετε την διακόσμηση που συνδυάζει αβίαστα το παλιό με το μοντέρνο. Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τις γεύσεις του Σπιτικού Εδέσματος στον χώρο του εστιατορίου, τότε θα διαπιστώσετε και μόνοι σας για ποιο λόγο όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για την εξυπηρέτηση και το ευγενικό προσωπικό.

Εάν πάλι είστε κι εσείς κάποιοι από τους πολλούς που δεν ξεκουνάνε από το σπίτι τους, ή κάποιοι από όλους αυτούς που καθημερινά επιλέγουν το Σπιτικό Έδεσμα για να φάνε αυθεντικό φαγητό στο χώρο εργασίας τους, τότε θα μείνετε σίγουρα ικανοποιημένοι από τις σπιτικές γεύσεις που θα καταλήξουν στο σπίτι σας, ή το γραφείο σας.

Εάν βρίσκεστε στο Μαρούσι, την Πεύκη, τη Λυκόβρυση, την Μεταμόρφωση, το Νέο Ηράκλειο, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Βριλήσσια, Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά και Χολαργό, τότε είστε από τους υπερτυχερούς που μπορούν να έχουν στην πόρτα τους γεύσεις από την καλύτερη ελληνική κουζίνα που παίζει εκεί έξω.

Επιπλέον, ήδη από το 2003 υπάρχει το Σπιτικό Έδεσμα στην οδό Ψαρών 43, στην Αγία Παρασκευή, όπου η ποιότητα του φαγητού και η εξυπηρέτηση ανεβάζει τον πήχη ψηλά, κάνοντας τελικά τα εστιατόρια «Σπιτικό Έδεσμα» να έχουν δικαίως τη φήμη της τοπ Ελληνικής Κουζίνας.

Σπιτικό Έδεσμα

Μαρούσι
Περικλέους 4, τηλ: 2106144422
Facebook: Spitiko Edesma – Marousi

Αγία Παρασκευή
Ψαρών 43, τηλ. 2106009066
Facebook: Spitiko Edesma – Agia Paraskevi

www.spitikoedesma.gr

 

 

Best of internet