Quantcast
guide EVENTS

15 χρόνια τώρα, το Bolivar Beach Bar είναι η ψυχή του καλοκαιρινού party της Αθήνας

Για τον απόλυτο συνδυασμό χαλάρωσης και ξέφρενης διασκέδασης, όλοι οι δρόμοι της μεγαλούπολης οδηγούν στην πιο όμορφη παραλία της παραλιακής


LUBEN CREW · 27 Σεπτεμβρίου 2019

To Bolivar Beach Bar δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και 15 χρόνια το beach bar της διασταύρωσης των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος, έχει αλλάξει για πάντα τη διασκέδαση της πόλης – τόσο για τη μέρα, όσο για τη νύχτα, καθώς η ονειρική «Ακτή του Ήλιου» είναι μία παραλία φτιαγμένη για να κάνει το καλοκαίρι σας δροσερότερο.

Από τους φοίνικες και την λευκή άμμο με το βότσαλο σε τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα, μέχρι την εύκολη πρόσβαση και το άνετο πάρκινγκ, η χαλαρότητα του τοπίου με τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και τα κοκτέιλ μας αφήνει να πιστέψουμε για λίγο ότι βρισκόμαστε σε κάποιο τροπικό νησί και όχι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της μεγαλούπολης. Από το πρωινό και το μεσημεριανό φαγητό μέχρι τα βραδινά ποτά, όλα μοιάζουν σαν να την κάναμε για Ειρηνικό.

Το υπέροχο αυτό σκηνικό συμπληρώνουν οι άψογες εγκαταστάσεις, από τη μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου, μέχρι το waterpark, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τον παιδότοπο της πλαζ. Ο ναός της διασκέδασης όμως είναι η club οψη του beach bar, όπου κάθε χρόνο οι top DJs και παραγωγοί κάνουν παρέλαση από τα decks: Μεταξύ άλλων οι Steve Aoki, Sister Bliss, Solomun, Sven Vath, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, και John Digweed έχουν καταθέσει τα skills τους στο κοινό – με το πρόγραμμα να συμπληρώνεται με θεματικά parties τις καθημερινές από τους resident DJs!

Σε αυτό το ιδανικό περιβάλλον έρχεται το EPIC να κλείσει το καλοκαίρι όπως του αξίζει: Με ένα party δυναμίτη στον τέλειο χώρο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο οποίο από τις 22:00 και μετά θα παιχτούν όλα τα party anthems που αγαπήσαμε από τα 80s μέχρι και σήμερα. Ακόμα κι αυτά που ντρεπόμαστε να πούμε ότι μας αρέσουν αλλά τραγουδάμε με όλη μας τη δύναμη στις 4 το πρωί, όλα θα ακουστούν – από 80s σε 00s, από pop σε disco και μετά σε rnb. Και φυσικά, όλα τα trash έπη που αγαπήσαμε!

15 χρόνια τώρα, το Boliver είναι το beach bar που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Αθηναϊκό καλοκαίρι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ κι από το βράδυ ως την αυγή, το πρόγραμμα ξεκινά από τη χαλάρωση κάτω από μία ομπρέλα και καταλήγει στα party υπό την αιγίδα των καλύτερων DJs. Γιατί κάθε καλοκαίρι, η καλύτερη Ανατολή είναι αυτή που σε βρίσκει να χορεύεις στην παραλία!

Ακτή του Ήλιου, λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι, 210 9831018 | 6970367684
Official Url: www.bolivar.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/

Best of internet