Quantcast
guide EVENTS

Ο Blawan θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στο Τέλος του Κόσμου αυτή την Κυριακή στο Monastiraki Center

Ο I Hate Models αρρώστησε, το CoMA βρήκε ισάξιο αντικαταστάτη


23 Μαρτίου 2019

Δυστυχώς για τους φανς του I Hate Models, ο Γάλλος νεαρός παραγωγός της Techno σκηνής δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο τεράστιο ιβέντ που θα γίνει στο Monastiraki Center αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρει στη σελίδα του στο facebook:

To CoMA όμως σαν δύναμη ευθύνης στην συνείδηση των απανταχού ravers, δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια και να αφήσει ξεκρέμαστους τους αθηνέζους τεκνάδες. Με κίνηση ΜΑΤ, έκλεισε «μεταγραφή αεροδρομίου» και ο Ι Hate Models θα αντικατασταθεί με τον σπουδαίο παραγωγό Blawan.

Με λιτή ανακοίνωση το νεοσύστατο project μας ενημερώνει στο facebook event:

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι τέλος είναι κοντά και θα έχει άρωμα ακατάπαυστης τέκνο οργής.

 

BLAWAN

Ξεκινώντας από το Yorkshire της Αγγλίας ο Jamie Roberts έκανε τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός με το όνομα Blawan, κυκλοφορώντας το πρώτο του EP στην Hessle Audio το 2010. Το 2011 η θρυλική R&S Records κυκλοφόρησε 2 EPs του, τα οποία θεωρούνται πλέον κλασικά. Η αγάπη του για τα modular synthesizers, τα οποία χρησιμοποιεί στις παράγωγες και τα live του, τον έφερε στον δρόμο του Arthur Cayzer, γνωστού ως Pariah. Μαζί δημιούργησαν το πλέον περιζήτητο techno δίδυμο των Karenn και ξεκίνησαν εντυπωσιακά Modular Live Sets, τα οποία έχουν περάσει από όλα τα μεγάλα stages.
Παράλληλα δημιούργησε ένα δεύτερο, εξίσου επιτυχημένο project με τον θρυλικό techno παραγωγό Surgeon, ονόματι Trade. Είναι από τους ελάχιστους παράγωγους που έχει κάνει remixes σε συγκροτήματα όπως οι Radiohead και οι Depeche Mode, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει σε επίσημες συλλογές τους. Το 2015 τον βρίσκει να έχει πλέον την δική του δισκογραφική εταιρεία, Ternesc στην οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά δικά του κομμάτια.
Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε όλα τα μέρη του κόσμου είτε ως headliner σε φεστιβάλ όπως τα Awakenings, Dekmantel, Dimensions, Weather και Monegros, είτε ως resident σε club όπως τα Berghain, Fabric, Concrete και άλλα.

 

 

Μαζί τους οι residents του CoMA, Jerm, a.metz, Mr.M και Echo Flex.

Εισιτήρια: 20€

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Wind, Seven Spot, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, BP, Shell, EKO, My Market, Metro cash & carry, Yolenis, Viva kiosks (Πλατεία Συντάγματος & Τεχνόπολη) // Τηλεφωνικά: 11876 // Online: www.viva.gr

Κρατήσεις: 6984612257

Monastiraki center: Αγίας Ελεούσης 3, Μοναστηράκι, Αθήνα

Best of internet