Quantcast
guide EVENTS

To πάρτυ για τα 420.000 likes του Luben θα είναι ό,τι πιο φλογισμένο έχουμε κάνει ποτέ

Και θα το ανάψουμε αυτό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο TRES


4 Ιανουαρίου 2019

Τα πράγματα είναι απλά αγαπητοί φίλοι, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εκφράσεις της πιο πλούσιας γλώσσας στον κόσμο:

ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΤΟ

ΦΛΟΓΙΣΕ ΤΟ

ΦΟΚΩΣΕ ΤΟ

ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΟ

ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ ΤΟ

ΣΒΑΓΚΑΝΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΨΩΣΕ ΤΟ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ ΤΟ

ΣΤΟΥΜΠΩΣΕ ΤΟ

ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ

ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ

ΖΑΜΠΟΝΙΑΣΕ ΤΟ

Αν αναγνωρίζετε τουλάχιστον 3 από τις παραπάνω και αν μάλιστα έχετε χρησιμοποιήσει σε μια πρόταση τουλάχιστον 1 από τις παραπάνω τότε ξέρετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.

Αν όχι, τότε πρέπει να το κάνουμε λιανά. Το Luben πριν λίγες μέρες (πέρσι) έφτασε τον ιστορικό αριθμό των 420.000 Likes στη σελίδα του στο Facebook. Άλλοι πανηγυρίζουν για το πρωτάθλημα που (δεν) πήραν, άλλοι εγκαινιάζουν ανύπαρκτα μετρό ή βγαίνουν από τα μνημόνια, εμείς αποφασίσαμε να παρτάρουμε ακριβώς για αυτό.

Μέσα σε όλα αυτά τα 6 χρόνια λειτουργίας του Luben.TV δεν ήταν πολλές οι φορές που είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τους αναγνώστες μας έναν ολοστρόγγυλο αριθμό likes που να συμπληρώνει με τον ιδανικότερο τρόπο την ψυχεδελική ελληνική πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Καθώς λοιπόν το facebook page του Luben αγγίζει τον ιστορικό αριθμό των 420.000 likes και εμείς νιώθουμε την αγάπη σας να γυρνάει σε εμάς (pun unintended), στα πλαίσια των πανηγυρικών εορτασμών για τα 6 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος μας, και καθώς επίσης ψάχναμε αφορμή για μια ακόμα ιστορική παρτάρα, το 420k likes πάρτυ θα γίνει πραγματικότητα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και αυτό συνεπάγεται καταρχήν ένα πλήρες μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους Lubenίστας DJ’s που θα υποστηρίξουν όλη τη βραδιά με TRAP, REGGAE, DUB, ελληνικά και ξένα HIP-HOP anthems όπως αυτό:

Ή ένοχες απολαύσεις όπως αυτό:

Στις εκπλήξεις της βραδιάς: O DJ TSAGK θα αναλάβει τα decks για ένα σεμινάριο στο ελληνικό PUNK και ό,τι άλλο προκύψει:

420K LIKES ΔΕ ΠΑΡΤΙ

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο TRES (Ζωοδόχου Πηγής 3).

Damage: 3€
DJ SET: DJ TSAGK + LUBENISTAS – TRAP, HIPHOP, REGGAE, DUB, PUNK, TRASH

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/726499024375592/

Best of internet