Quantcast
guide EVENTS

H κουζίνα Mano Aperta δίνει ραντεβού για τη νέα σεζόν με ένα πάρτι στις 13 Οκτωβρίου στο Impact Hub

Η κοινωνική αλληλεγγύη συνεχίζεται και μετά το καλοκαίρι


13 Οκτωβρίου 2018

Η oμάδα μαγειρικής και δημιουργικής απασχόλησης Mano Aperta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του blog The Three Mooges το Φεβρουάριο του 2016 και αποτελεί δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα. Ο σκοπός της ομάδας ήταν να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έχει ήδη συμπληρώσει δύο χρόνια δράσεων σε αυτά τα πλαίσια.

Καθώς το καλοκαίρι τελείωσε, ήρθε η ώρα η κουζίνα της Mano Aperta να συνεχίσει τη μαγειρική της και όχι μόνο. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μας το θυμίσει από ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης στις 13 Οκτωβρίου στο Impact Hub. Αυτή είναι η σελίδα της Mano Aperta και αυτή του event, ενώ όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου:

Μας λείψατε και τι καλύτερο από ένα πάρτι στην όμορφη αυλή του Impact Hub Athens για να σμίξουμε και να μοιραστούμε ιστορίες του καλοκαιριού που αφήνουμε πίσω αλλά και για να στηρίξουμε όλοι μαζί τις δράσεις της κουζίνας εκστρατείας Mano Aperta, της πρωτοβουλίας Steps και την κοινή μας δράση στο One Stop στην πλατεία της Βαρβακείου αγοράς κάθε Κυριακή απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Με αλληλεγγύη και φιλικούς χαιρετισμούς!

Θα είμαστε όλοι εκεί. Καταρχήν για την αλληλεγγύη, αλλά βασικά για την παρτάρα.

Best of internet