Quantcast
guide EVENTS

Ο Tonis Sfinos επιστρέφει σε μια υπερπαραγωγή βίντεο κλιπ με τίτλο «ΣΕΛΩΣΟΥ»

Πιάνοντας τον Μάη από τη… σέλα!


2 Μαΐου 2018

Ο Tonis Sfinos έγραψε ιστορία με την φράση που κάνει όλα τα τσικάκια να πέφτουν. Στο νέο του τραγούδι με τίτλο «ΣΕΛΩΣΟΥ» ο ιντερνάσιοναλ πλέημπόη Τόνι οργανώνει μια καλοστημένη ambush εις βάρος του VLAD 69 – (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) για να κλέψει το τσικάκι που δεν κατάφερε ποτέ να αντισταθεί στην γοητεία του (Αντωνία Καούρη).


Μετά την μεγάλη του επιτυχία με τίτλο «ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ», ο Tonis Sfinos έφτιαξε ένα μικρό μεγαλείο. Σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, στίχους του Μάριου Τσάγκαρη και μουσική- ενορχήστρωση του Greggy Κ., το νέο του βίντεο κλιπ ήρθε και μας ξεσήκωσε για τα καλά! Σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση και χορευτική μουσική, ο μίστερ Tonis Sfinos έκανε πάλι τα δικά του!

Δείτε το βίντεο εδώ.

Μουσική – Ενορχήστρωση : Greggy Κ.

Στιχοι : Mάριος Τσάγκαρης

Σκηνοθεσία : Sherif Francis http://www.sheriffrancis.com

Βοηθός Σκηνοθέτη : Αngel Saft

Βοηθος Κάμερα/ Focus puller : Alεξ Μέγας

Βοηθός παραγωγης : Μάριος Πούλος

Ηλεκτρολόγος : Bαγγελης Καλαβρυτινός

Ενδυματολόγος : Iωάννα Γραμματικού

Μua – Hairstyling: Μαρία Διαμαντή

Συντελεστές – οργάνωση : Βασίλης & Ράνια Λεβέντη

Συμμετείχαν : Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Aντωνία Καούρη – Aντώνης Παπαηλίας – Νικος και Πάνος Αδαμόπουλος – Λάμπρος Λιασκοβίτης – Πάνος Κανατσούλης – Ράνια Λεβέντη – Βαρβάρα Νεμπή – Βαγγέλης Πεντζερίδης – Σπυρος Καφαντάρης – Γιαννης Καρανάσιος – Αντωνης Τσιάπαλης – Χρηστος Ζαντιώτης – Ιωάννα Βαφειαδάκη – Μάριος Μαριόλος – Κατερίνα Νίκα – Ελένη Κωλέτη – Εβελίνα – Yoko – Πάνος Χαραλαμπόπουλος – Ελένη και Γιώτα twins – Δήμητρα και Χριστίνα Πλατά – Ραφαέλα Αρτέμη – Αλεξάνδρα Μπάρδη

SPECIAL THANKS:

  • BLUE ISLAND BEER για την δροσιά της ! https://goo.gl/rCP9TU
  • Ευχαριστούμε τη Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. για την προσφορά του WAVERUNNER GP1800 το οποίο πάει σαν δυναμιτης ! https://www.yamahawaverunners.com/per
  • THE CLUMSIES για την διάθεση του υπέροχου χώρου τους http://theclumsies.gr/ · Στο ΑΝΝΑ 2, τον καπετάνιο του Γιάννη kαι το πλήρωμα του !! http://www.anna2.gr/ τηλ : 6942409066 · Στον Αλέξανδρο για την διάθεση του απίστευτου ford mustang ’66, 4700cc *βενζίνη βοηθειά μας!
  • Στην κυρία Ουρανία για την φιλοξενία της στο τροπικό βενζινάδικο της !
  • FAENNA Antiparos για όλα τα κοσμήματα του βίντεο. https://www.instagram.com/faenna.anti…
  • Toniz Playz street café YouTube

 

Best of internet