Quantcast
guide EVENTS

Οι Analogue παρουσιάζουν τους Karenn την Παρασκευή 13 Απριλίου στο six d.o.g.s

Μαζί τους στα decks, οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, Μr.Μ & a.metz


10 Απριλίου 2018

Την Παρασκευή 13 Απριλίου οι Analogue υποδέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Karenn για ένα αποκλειστικό 2ωρο Live performance, στο τελευταίο τους guest event για αυτή τη σεζόν.

Karenn είναι το πρότζεκτ δύο εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της underground techno σκηνής παγκοσμίως, των Blawan και Pariah. Οι Jamie Roberts και Αrthur Cayzer έχοντας ήδη εδραιωθεί σαν solo artists με παραγωγές σε ευυπόληπτες δισκογραφικές όπως η Hessle Audio, R&S, Token κ.α ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2011 σχηματίζοντας τους Karenn, ένα live hardware modular act μέσω του oποίου αποτυπώνεται live το πάθος τους για τα synthesizers και τον ωμό, γεμάτο μπάσο, industrial χορευτικό ήχο.

Η πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία έγινε το 2011 στην W.N.C.L Records και λίγους μήνες αργότερα δημιούργησαν το δικό τους label με το όνομα ”SHEWORKS” (Works the Long Nights), το όποιο πέρα από τις δικές τους κυκλοφορίες έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως οι Sunil Sharpe, Midland καθώς και το live act των Blawan και του θρυλικού Surgeon, “Trade”.

Το πλέον περιζήτητο δίδυμο των Karenn, έχοντας αποκτήσει – δικαίως – τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, εμφανίζεται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, club και event του είδους παγκοσμίως, όπως τα Dekmantel, Awakenings, Reaktor, Mayday Α.D.E, Berghaιn, Bassiani, Fuse, Concrete, Boiler Room κ.α. Σε κάθε τους live set, προσπαθούν να υλοποιήσουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία αυτοσχεδιάζοντας σε πραγματικό χρόνο.

Παρασκευή 13 Απριλίου, μετά τα μεσάνυχτα

Είσοδος 15 ευρώ

Facebook Event

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510

Best of internet