Quantcast
guide EVENTS

Η SKIN έρχεται στο STEAM ATHENS σε ένα μοναδικό Dj set με live vocals

H Deborah Anne Dyer aka SKIN για πρώτη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 9 Μαρτίου


28 Φεβρουαρίου 2018

Μια από τις πιο αναγνωρισμένες Βρετανίδες rock τραγουδίστριες, καταξιωμένη Dj, ηθοποιός, fashion icon και ακτιβίστρια έρχεται την Παρασκευή 9 Μαρτίου (με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας) στο πλαίσιο του project HER για μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Πολυσχιδής προσωπικότητα, ανήσυχο πνεύμα, αυθεντική και αντικομφορμίστρια, η frontwoman των Skunk Anansie, της πιο επιτυχημένης underground Βρετανικής μπάντας δεν επαναπαύεται και ψάχνει συνεχώς νέα project.

H SKIN είναι πέρα από ταμπέλες και όρια, τάσεις και στυλ. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός θηλυκότητας, ενέργειας, απρόβλεπτης έντασης που ισορροπεί ανάμεσα στο σοφιστικέ και το αιχμηρό.

Λίγα λόγια για τη SKIN…

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Brixton στο Νότιο Λονδίνο και πολύ σύντομα απαρνήθηκε την ασφάλεια της soul και του RnB για να μπει με ορμή στο χώρο της rock. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσω των Skunk Anansie. Το 2009 ο θρυλικός DJ, Damian Lazarus, της πούλησε έναν παλιό Pioneer μείκτη. Εννέα χρόνια μετά, η Skin έχει καθιερώσει το όνομά της και στο χώρο του DJing παίζοντας techno, tech house και minimal σε όλο τον κόσμο και σε αναγνωρισμένα clubs όπως τα Output (Νέα Υόρκη), Sound Nightclub (Λος Άντζελες), Fabric (Λονδίνο) και άλλα. Παρέα με την καλή της φίλη, Nicole Moudaber, έχουν εμφανιστεί στα Space (Ίμπιζα), Carl Cox’s Revolution, Coachella, Kappa FuturFestival, ενώ η δισκογραφική συνεργασία με τους Breed απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, όπως επίσης και το BREEDRMXS με τη συμμετοχή των Pan Pot, Jamie Jones, Carl Craig και Scuba στα remixes.

H Skin κυκλοφορεί techno κομμάτια με το ψευδώνυμο “Juvenal” και αυτή την εποχή ετοιμάζει καινούριο LP. Κατά τη διάρκεια της πετυχημένης καριέρας της έχει συνεργαστεί με τους Maxim (The Prodigy), Bjork, DJ Tiesto, Timo Maas, Ed Case, Mark Knight, Erick Morillo & Eddie Thoneick, Roots Manuva, Daddy’s Groove, Sevendust, Tony Iommi, Pale 3 και έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Luciano Pavarotti, Lenny Kravitz.

Η πολυτάλαντη artist συμμετείχε και στο κομμάτι “Still Standing” του Brian Eno που κυκλοφόρησε για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.

Facebook Event

Best of internet