Quantcast
guide EVENTS

Ο θρύλος της underground αμερικάνικης dance σκηνής Mike Servito έρχεται στο six d.o.g.s

Μαζί του στα decks το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, το τρίο των Street Outdoors Soundsystem


15 Φεβρουαρίου 2018

Το six d.o.g.s υποδέχεται για πρώτη φορά έναν underground θρύλο της Αμερικάνικης dance σκηνής, τον Mike Servito το  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, μετά τα μεσάνυχτα.

O Servito ανήκει σε μια γενιά DJs με κλασσική house και techno παιδεία αλλά με διαφορετική, πιο αυτοσχεδιαστική και ‘ανοιχτόμυαλη’ προσέγγιση όσον αφορά τα DJ sets. Tα εξαιρετικά mixing skills του και η ικανότητα να ταρακουνήσει το dance floor οποιουδήποτε είδους πάρτυ και κοινού είναι από τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα του χάρισαν πέρυσι μια θέση στην περίφημη DJ Top 100 λίστα του Resident Advisor. 

Μεγάλωσε στο Detroit και ξεκίνησε την καριέρα του στα ‘90s. Πλέον βάση του αποτελεί η Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί residency στο περίφημο ‘The Bunker’. H φιλική και επαγγελματική του σχέση του με την τρομερά επιτυχημένη DJ και παραγωγό Black Madonna, τον έκανε γνωστό τα τελευταία χρόνια σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό, επιβραβεύοντας μια μακρά πορεία στο χώρο.

Μαζί του στα decks, επίσης για πρώτη φορά το τρίο των Street Outdoors Soundsystem, υπεύθυνο για κάποια από τα καλύτερα υπαίθρια dance party της χώρας τα τελευταία χρόνια.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Facebook Event

Best of internet