Quantcast
guide CINE

H σπλάτερ αντικαπιταλιστική σάτιρα Mayhem έρχεται στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η ταινία που πρωταγωνιστεί ο Γκλεν του «Walking Dead» αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο IDEAL


Μαρίτα Αλημίση · 28 Σεπτεμβρίου 2017

Το Luben και οι  Νύχτες Πρεμιέρας σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις  5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία Μακελειό / Mayhem του Joe Lynch που προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 00.00 στον κινηματογράφο IDEAL (Πανεπιστημίου 46).

Μακελειό / Mayhem


ΗΠΑ / USA, 2017, 
΄Εγχρωμο / Color, DCP, 86′, Αγγλικά / English

Στελέχη κορυφαίου δικηγορικού γραφείου μεταμορφώνονται σε σαδιστικά κτήνη που διψούν για αίμα και σπέρμα, εξαιτίας ενός ιού που απελευθερώνει τις πιο βίαιες παρορμήσεις τους. Σπλάτερ αντικαπιταλιστική σάτιρα με στοιχεία ζόμπι πανδημίας, σε ένα αδιανόητο b-movie με χαρτογιακάδες που λύνουν γραβάτες και βγάζουν τα μαχαίρια, κυριολεκτικά. Πρωταγωνιστεί ο Γκλεν του «Walking Dead».

Το νομικό επιτελείο ενός κορυφαίου δικηγορικού γραφείου έχει βγάλει λάδι πελάτη του, κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία, με την αιτιολογία πως ήταν ανίκανος να ελέγξει τις παρορμήσεις του επειδή έπασχε από τον ιό ID7. Όταν ο ιός αυτός εντοπίζεται στα κεντρικά της εταιρείας, μεταμορφώνοντας τα ευυπόληπτα στελέχη της σε οξύθυμα σαδιστικά κτήνη, το χάος εξαπλώνεται στο κτίριο με κατεύθυνση τον τελευταίο όροφο όπου βρίσκονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο Στίβεν Γιουν του «Walking Dead» βρίσκεται στο στοιχείο του, υποδυόμενος τον αδικημένο υπάλληλο που τα βάζει με κρετίνους προϊσταμένους, σ’ ένα μακελειό που δίνει στην «ανθρώπινη αξιοπρέπεια αναρρωτική άδεια». Σπλάτερ αντικαπιταλιστική σάτιρα με στοιχεία ζόμπι πανδημίας, γεμάτη corporate καθάρματα που λύνουν τις γραβάτες και βγάζουν τα «ενδοεταιρικά» μαχαίρια, σ’ έναν αλληγορικό μεταμεσονύχτιο παροξυσμό που τάραξε το Φεστιβάλ του SXSW.

JOE LYNCH

Ο Τζο Λιντς είναι σκηνοθέτης, ή έτσι λέει τουλάχιστον. Γεννήθηκε στο Λονγκ Άιλαντ και ζει στο Λος Άντζελες. Προηγούμενές του ταινίες περιλαμβάνουν τα κλασικά Λάθος στροφή, Ιππότες για κλάματα και Everly με τη Σάλμα Χάγιεκ.

Σκηνοθεσία / Director: Joe Lynch

Σενάριο / Screenwriter: Matias Caruso

Φωτογραφία / DoP: Steve Gainer

Μουσική / Music: Steve Moore

Μοντάζ / Editor: Josh Ethier

Best of internet