Quantcast
guide BOOZE

Σε μια μονοκατοικία με αυλή η «Κόκκινη Σβούρα» έχει γίνει το απόλυτο στέκι στο Χαλάνδρι

Η ομάδα της Κόκκινης Σβούρας έχει εμμονή με το χειροποίητο και αυτό βγαίνει προς τα έξω


Καφέ και μπαρ υπάρχουν πολλά, αγαπητοί φίλοι, στέκια όμως, υπάρχουν λίγα και η «Κόκκινη Σβούρα» είναι ένα από αυτά τα πολύτιμα στέκια που θα κάνετε δεύτερο σπίτι σας. Η παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου έχει ήδη γίνει σημείο αναφοράς από το 2011, όταν μια παρέα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μέρος που θα νιώθετε σαν το σπίτι σας και που θα σερβίρει -τι άλλο- χειροποίητες γεύσεις, με μπραντσάρες, specialty coffees, σπιτικά γλυκά και μοναδικά κοκτέιλ.

Η «Κόκκινη Σβούρα» είναι μάλλον η αποθέωση του handmade, αφού η ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτό το στέκι με τις δύο αυλές, φτιάχνει μόνη της όχι μόνο το μενού, αλλά και τις κατασκευές που συμπληρώνουν την διακόσμηση στον φιλόξενο χώρο του μαγαζιού.

Είτε θέλετε να πιείτε έναν πλούσιο μονοποικιλιακό καφέ, είτε θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα σπιτικά γλυκά και σνακ με τα ολόφρεσκα υλικά, είτε θέλετε να γευτείτε τα ξακουστά πλέον cookies της Κόκκινης Σβούρας με ό, τι υλικά προτιμάτε που φτιάχνονται την ώρα που τα παραγγέλνετε, όλα αυτά θα τα βρείτε στις κάρτες των menu που θα γίνουν ο πιο χρήσιμος οδηγός σας στην απόλαυση.

Η ανανέωση στην Κόκκινη Σβούρα είναι ένα συχνό ραντεβού, οπότε οι γεύσεις και ο χώρος αλλάζουν, κρατώντας κάθε φορά την αυθεντικότητα και την ποιότητα, ώστε η μονοκατοικία στο Χαλάνδρι να είναι κάθε φορά διαφορετική, παραμένοντας όμως στον πυρήνα της το στέκι που όλοι αγαπήσατε.

Πέρα από τους καφέδες, τα γλυκά και τα σνακ, όταν πέφτει η νύχτα, δεν γίνεται να παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα μοναδικά cocktail που σερβίρονται μ-ό-ν-ο στην Κόκκινη Σβούρα και αυτό δεν είναι overstatement, αφού εδώ, αγαπητοί φίλοι, μπορείτε να λάβετε ένα cocktail αποκλειστικά για ‘σας. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Preacherman, το κονσεπτ σύμφωνα με το οποίο εξομολογείστε τα εσώψυχά σας στα ειδικά εκπαιδευμένα τσακάλια της μπάρας της Κόκκινης Σβούρας και αυτοί σας επιστρέφουν πίσω την εξομολόγηση στη μορφή ενός  ξεχωριστού κοκτέιλ, εμπνευσμένου από την κάρτα που έχετε συμπληρώσει.

Σε όλο αυτό το καταπληκτικό σκηνικό, σημειώστε -και προσθέστε- τα events που εναλλάσονται συνεχώς για να καλύπτουν όλα τα γούστα με θεματικά dj sets, live μουσική, stand up comedy και άλλα πολλά, ενώ όπως ήδη θα μαντέψατε, η Κόκκινη Σβούρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει την τελευταία της ανανέωση, με αλλαγές στους εξωτερικούς χώρους και με ένα καινούριο και ολόφρεσκου μενού.

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17 – Χαλάνδρι
Τηλ: 21 1012 5454
www.kokkinisvoura.gr

Fb Page: @kokkinisvoura

Instagram: @kokkini_svoura

Best of internet