Quantcast
guide BOOKS & COMICS EVENTS

ΑthensCon: Tο μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας επιστρέφει και φέτος

Στις 3 & 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do)


LUBEN CREW · 27 Νοεμβρίου 2016

athenscon

Αν αγαπάς όσο κι εμείς στο Luben Guide τα κομιξ, την ποπ κουλτούρα, τα board games, το pulp, το cosplay και τα μεγάλα συνέδρια στα πρότυπα του Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού, τότε γνωρίζεις ήδη τι είναι το AthensCon (athenscon.gr)

Αν όχι, τότε είναι η στιγμή να το μάθεις γιατί προλαβαίνεις να βρίσκεσαι στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο στάδιο Taekwondo στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια μαγική πύλη και ταξιδεύει το κοινό σε πλανήτες περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου. Στιγμές γεμάτες με εικόνες και ήρωες, που μας μάγεψαν όταν ήμασταν παιδιά, ξαναζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς, μεγάλους, ανθρώπους, ζόμπι, ντόπιους και εξωγήινους επισκέπτες!

Αυτή τη χρονιά τιμούν την χώρα μας με την παρουσία τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί από το εξωτερικό (Chris Achilleos, Corbeyran, Fabio Celoni, David Hine, Benedicte Gourdon, Erik Larsen, Ron Marz, Calypsen Cosplay).
Επίσης 62 γνωστοί και καταξιωμένοι σκιτσογράφοι / εικονογράφοι από τη χώρα μας, αλλά και νέοι που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους προς τέρψη των επισκεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται signings δίχως επιπλέον χρέωση, θα πωλούνται υπογεγραμμένα έργα από τους ίδιους τους δημιουργούς, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Μην ξεχνάς, ακόμα και αν δεν κερδίσεις την πρόσκληση του Luben Guide μπορείς να προαγοράσεις το εισιτήριο σου και να κερδίσεις φοβερά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες: AthensCon.gr, Official Athenscon Facebook Page

Τα λέμε εκεί 🙂

Best of internet