Quantcast
GUIDE

Μετά το brunch στο «Oh Mama» δεν θα καταφέρεις να ξαναφάς με όρεξη το φαΐ της μαμάς σου

Για το καλύτερο comfort food και τα πιο kinky cocktails αξίζει μια βόλτα στη Γλυφάδα


Χρήστος Πρόεδρος · 2 Φεβρουαρίου 2018

Σαν της μαμάς το φαΐ δεν έχει, λένε πολλοί, αλλά μάλλον στο τέλος θα εύχεστε η μαμά σας να σας ετοίμαζε ένα πεντανόστιμο και λαχταριστό brunch όπως στο «Oh Mama» στη Γλυφάδα, ή κάποιο από τα kinky coctail που σερβίρονται στο ναό του brunch στα νότια προάστια.


Το Oh Mama δεν έχει γίνει τυχαία το στέκι όλων όσων λατρεύουν τα brunch, τα καλά cocktail και το πεντανόστιμο comfort food. Eδώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται συχνά με νέες γευστικές αφίξεις που στ’ αλήθεια θα σας αφήσουν άφωνους, μιας και θα είστε πολύ απασχολημένοι να μασουλάτε: Σχεδόν ερωτικό Red Velvet Pancake, Waffle Croque Madame (ναι, σωστά κατάλαβες, σερβίρεται σε βάφλα), αλλά και Truffle Addict, ένα όνειρο με scrambled αυγά, κοτόπουλο, λάδι τρούφας και τυρί παρμεζάνα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Αυτά τα πεντανόστιμα, δίπλα στα ήδη γνωστά και αγαπημένα Avocado Toast (με smashed αβοκάντο, cream cheese, chilly flakes, αυγό μάτι και φρυγανισμένο ψωμί) και Crispy Chicken Waffle (με τραγανό φιλέτο κοτόπουλο, δροσερή σαλάτα μήλου, σέλερι και maple syrup), που όλα τους σερβίρονται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Μπορείς να αναφωνήσεις Oh Mama, αλλά μπορείς και «comfort food για πάντα!», γιατί η κουζίνα συνεχίζει να βγάζει τα ωραία της κι εσύ να έχεις να διαλέξεις από ζουμερά burgers, καλοφτιαγμένες πίτσες, δροσερές σαλάτες, μαζί με τα πολύ ιδιαίτερα και… kinky cocktails, με ονομασίες όπως “Dirty Mind ” και “Get Naked”.

Στα μεγάλα συν του Oh Mama είναι η value for money φιλοσοφία και τα συχνά events με guest Djs. Επίσης, εάν αυτό είναι σημαντικό, να έχετε στο νου σας ότι οι άνθρωποι κάνουν τέχνη στα πιιάτα τους, οπότε πέρα από το πάρτι στον ουρανίσκο, θα σπάσετε και το ίντερνετ εάν ανεβάσετε το brunch σας στο instagram.

 

Oh Mama
Κύπρου 48, Γλυφάδα
Τηλ: 21 0898 6049
Fb Page: Oh Mama

Best of internet