Quantcast
GUIDE

Οι Foo Fighters έρχονται να αλώσουν το Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου

H μπάντα θα παίξει με χαμηλωμένα ντεσιμπέλ και το κοινό θα είναι με προσκλήσεις


LUBEN CREW · 7 Ιουνίου 2017

Θα γίνει τελικά η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο, καθώς τα μέλη του ΚΑΣ είπαν το “ναι” και στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού για τη συναυλία, άλλα και στην βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα γίνει στο πλαίσιο της γνωστής αμερικάνικης εκπομπής με θέμα τα ταξίδια “Landmarks Live in Concert” .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συναυλία θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου. Εισιτήρια για το live δε θα διατίθενται και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη μπάντα μόνο με προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν από τον Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Τουρισμού. Ενδιαφέρον έχει ότι τρία από τα τραγούδια που θα παίξει η μπάντα, θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω διαδικτύου σε όλο τον πλανήτη.

Την εκπομπή “Landmarks Live in Concert” του δικτύου PBS/USA, παρουσιάζει ο Chad Smith, drummer των Red Hot Chili Peppers. Ο Chad, στο πλαίσιο της εκπομπής, ταξιδεύει σε ιστορικά μνημεία σε όλο τον πλανήτη, στα οποία σπουδαίοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν live την δουλειά τους, με σκοπό να τα προβάλουν.

Υπήρχαν πολλές  αντιρρήσεις μελών του ΚΑΣ για την συναυλία, κυρίως για το αν “σηκώνει” το μέρος συναυλία σκληρού ροκ και για τον αν θα είναι ασφαλής η χρήση drone πάνω από το Ηρώδειο. Τελικά αποφασίστηκε ότι τα ντεσιμπέλ δεν θα ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια και το drone δεν θα πετάξει πάνω από το Ηρώδειο άλλα θα πάρει πλάνα από πιο μακριά, έτσι το ΚΑΣ έδωσε κατά πλειοψηφία την έγκριση του για το event. Η εκπομπή η οποία θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις του Δήμαρχου Αθηναίων και της Υπουργού Τουρισμού, θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο.

Μακάρι οι οπαδοί των Foo Fighters να έχουν την δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους μπάντα και οι προσκλήσεις να μη δοθούν σε παρατρεχάμενους του Δήμου και του Υπουργείου Πολιτισμού που θα πάνε στο Ηρώδειο για το θεαθήναι.

 

Best of internet