Quantcast
GUIDE

Η “Ταράτσα του Φοίβου” ανοίγει της πόρτες της και φέρνει επιτέλους το καλοκαίρι στην Αθήνα

Ο Φοίβος Δεληβοριάς την κάνει ταράτσα και καλεί εκλεκτούς καλεσμένους στον πιο νοσταλγικό κήπο της πόλης


President Creed · 7 Ιουνίου 2017

Αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, έχοντας πια μπει και ημερολογιακά αλλά και θερμοκρασιακά μπει στο Αθηναϊκό καλοκαίρι, η “Ταράτσα του Φοίβου” είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της, πραγματοποιώντας έτσι ένα από τα παιδικά όνειρα του Φοίβου Δεληβοριά. Ένα ολοκαίνουριο στέκι ξεφυτρώνει σε μια ταράτσα με θέα την πόλη της Αθήνας, ένα “αναψυκτήριο” στη μέση της πόλης.


Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συντελεστές του νέου πανοραμικού πολυθεάματος που θα συνοδεύσει το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε, θα φέρουν στις καλοκαιρινές βραδιές μία παράσταση που αναβιώνει την παράδοση του ελληνικού βαριετέ, μία πολυσχιδή και πολυποίκιλη παραγωγή στα πρότυπα των παλιών αναψυκτηρίων, με ανάλογο σκηνικό περιβάλλον και καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, του stand-up comedy και του θεάτρου.

Στην ταράτσα-κήπο, με τα δένδρα, τα λουλούδια, τη σκηνή, το ξύλινο πατάρι, τα τραπεζάκια και τις καρέκλες του παλιού σινεμά, η Ταράτσα του Φοίβου στο Γκάζι θα φιλοξενεί τον Φοίβο Δεληβοριά και τους σταθερούς του συντελεστές το Σπύρο Γραμμένο, τη Νεφέλη Φασουλή αλλά και το μάγο Κώστα Καρυπίδη, ενώ κάθε φορά, διαφορετικοί καλεσμένοι και συντελεστές θα αλλάζουν το σκηνικό.

Η «Ταράτσα» θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9 το βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών του Ιουνίου έχει ως εξής:

7-8/6: Νατάσσα Μποφίλιου-Θανάσης Αλευράς-Λάμπρος Φισφής
14-15/6: Δήμητρα Γαλάνη-Άγγελος Παπαδημητρίου-Μιχάλης Μαθιουδάκης
21-22/6: Αργύρης Μπακιρτζής-Γιάννης Ζουγανέλης-Βύρων Θεοδωρόπουλος
28-29/6: Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ-Λευτέρης Ελευθερίου-Γιώργος Χατζηπαύλου

Επιπλέον, στην ταράτσα θα φιλοξενηθούν και οι 1οι Αγώνες Τραγουδιών «Ταράτσας». Όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν το ντροπαλό ή το θαρραλέο τραγουδάκι τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους. στο taratsatoufoivou@gmail.com . Άντε, μπορούν να στείλουν και δύο, όχι όμως περισσότερα, ως τις 17 Μαΐου.

Ένα συναρπαστικό, άκρως ενδιαφέρον και εντελώς διαφορετικό θέαμα, με εκλεκτούς καλεσμένους και συντελεστές, που θα κοσμεί τον ουρανό της πόλης και θα συνεχίζει τη σπουδαία αστική παράδοση του μουσικοθεατρικού βαριετέ, μας περιμένει από την Τετάρτη 7 Ιουνίου στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. Θα είμαστε εκεί.


Info: Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι, 210 3428272

Έναρξη παραστάσεων: 7 Ιουνίου, Εναρξη πώλησης εισιτηρίων : 10 Mαΐου, Ώρα έναρξης παραστάσεων 21.00, Ώρα εισόδου κοινού: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: Α ζώνη 30 ευρώ, Β ζώνη 23 ευρώ, όρθιων: 15 ευρώ.

 

Best of internet