Quantcast

Αυτές είναι οι συσκευές που δεν θα παίζουν το Netflix από 1η Δεκεμβρίου, έρχεται δύσκολος χειμώνας

Τσεκάρετε και χαρείτε ή κλάψτε

THE NERDSTREAM

13 Νοεμβρίου 2019

Είναι Νοέμβριος, έξω βρέχει, οπότε αυτό σημαίνει ένα πράγμα: το καλοκαίρι τελείωσε, μάλλον. Κι αφού το καλοκαίρι τελείωσε, θα έρθει κατευθείαν ο χειμώνας γιατί έτσι κι αλλιώς οι 4 εποχές είναι ξεπερασμένο concept. Κι αφού έρχεται ο χειμώνας, κηρύσσεται επίσημα η έναρξη της περιόδου πιστολιάσματος ευθυνών χουχουλιάσματος στο σπίτι με κουβέρτες και σειρούλες και πολύ υγιεινά φαγητά.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι από 1η Δεκέμβρη η κατεξοχήν streaming πλατφόρμα για λιώσιμο σειρών μέχρι τελικής πτώσεις χωρίζει τους δρόμους της εκ των πραγμάτων με μια σειρά από συνδρομητές. Ο λόγος είναι πως το Netflix δεν θα υποστηρίζεται πια από κάμποσες συσκευές, κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί χρήστες που είδαν στις οθόνες τους το μήνυμα που έλεγε: “Το Netflix δεν θα είναι διαθέσιμο σε αυτή τη συσκευή μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019”.

Για να δείτε την πλήρη λίστα με τις συσκευές που θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Netflix από τότε και μετά, μπορείτε να μπείτε εδώ και να τσεκάρετε. ΟΚ, εδώ προφανώς είναι θέμα τεχνικών περιορισμών και ντιλ μεταξύ των εταιριών, αλλά τον τελευταίο καιρό η πλατφόρμα έχει δώσει και μερικά ανησυχητικά δείγματα για το πώς βλέπει την αναπαραγωγή του περιεχομένου της.

Best of internet