Quantcast
the stream POPSTREAM

Το φλόγιζε όλη της τη ζωή ομολογεί χωρίς φόβο και πάθος η Σαρλίζ Θέρον

H διάσημη ηθοποιός δήλωσε ακόμη και ότι θα το ξανάκανε και μάλιστα μαζί με τη μαμά της


THE NEWSROOM · 2 Μαρτίου 2018

Μια πολύ τίμια δήλωση έκανε η Σαρλίζ Θέρον σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Ε! Νews. Η βραβευμένη με Όσκαρ νοτιοαφρικανή ηθοποιός ομολόγησε χωρίς πολλά πολλά τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε με τη μαριχουάνα. Η Θέρον άφησε κουφέτο τη δημοσιογράφο λέγοντας ότι «Κάπνιζα μαριχουάνα στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», για να συμπληρώσει και ότι «Πραγματικά εκτιμούσα τη μαριχουάνα περισσότερο από το αλκοόλ».

Η συζήτηση δεν ήταν τυχαία, καθώς στη νέα ταινία με όνομα Gringo όπου πρωταγωνιστεί η Σαρλίζ Θέρον, η ηθοποιός παίζει μια επιχειρηματία που πουλάει μαριχουάνα βιομηχανικής παρασκευής.To ενδιαφέρον είναι το ότι θα το ξανάκανε παρότι το έχει κόψει όπως δηλώνει και μάλιστα με τη μαμά της για παρέα. Πιο συγκεκριμένα:

«Είμαι πλέον ανοιχτή στο να δοκιμάσω ξανά, γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω, γιατί υποφέρω από τις αϋπνίες. Είναι προτιμότερο από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά»

Δείτε το βίντεο:

Φλόγισε το Σαρλίζ.

Best of internet