Quantcast
the stream POPSTREAM

Ο Λαρούσο και ο θανάσιμος εχθρός του από το Karate Kid συναντιούνται ξανά στη σειρά Kobra Kai

Οι Ντανιέλ Λαρούσο και Τζόνι Λόρενς θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι 34 χρόνια μετά


THE NEWSROOM · 17 Φεβρουαρίου 2018

Μία είναι η ταινία – ύμνος όλων των λούζερ στα 80s / αρχές 90s, κι αν δεν σας ήρθε αμέσως το Karate Kid του 1984 στο μυαλό, δεν έχετε ψυχή. Η ιστορία του πως ο λούζερ μαθητής Ντανιέλ Λαρούσο θα μπορέσει να πλακώσει όλους τους μαλάκες με μια αεροκλωτσιά, μετά από την σοφή καθοδήγηση (wax on, wax off) του Μίστερ Μιγιάγκι.

Η ταινία άφησε εποχή, τα sequels ήταν χάλια και ο Pat Morita (ο Μιγιάγκι φυσικά) πέθανε το 2005. Επειδή όμως τίποτε δεν ξεφεύγει από τη βιομηχανία revival του Χόλιγουντ, ήρθε η ώρα για τον Ντανιέλ Λαρούσο να επανέλθει στη μικρή οθόνη 34 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Στη νέα σειρά Cobra Kai ο Ντανιέλ Λαρούσο και ο αντίπαλος του και νταής του σχολείου Τζόνι Λόρενς θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι αλλά δι’αντιπροσώπων και οι Ralph Macchio και William Zabka αντίστοιχα ξαναπαίζουν τους ρόλους τους από την αρχική ταινία. Το κόνσεπτ είναι ότι η κόρη του Larusso θα ερωτευτεί τον μαθητή του Lawrence, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να πουλήσει το σκληρό και βίαιο κόνσεπτ του καράτε που μάθαινε και το 1984.

Όμως ο μαθητής του φαίνεται πως ψήνεται πιο πολύ με το wax on του Λαρούσο. Δείτε το trailer της ταινίας:

Eλπίζουμε πάντως σε κάτι καλύτερο από τα sequel.

Best of internet