Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Το event «Λεσβιακό Γλέντι στο Πλοίο» είναι το πιο καταλάθος clickbait της μέρας

Το πλοίο της αγάπης θα φιλοξενήσει λεσβιακή ορχήστρα και τους λεσβιακούς συλλόγους Αττικής


THE NEWSROOM · 23 Φεβρουαρίου 2018

Εάν λέγατε στους αγαπητούς σας φίλους ότι την Κυριακή θα πάτε σε ένα Λεσβιακό γλέντι σε πλοίο, κατά πάσα πιθανότητα θα νόμιζαν ότι αστειεύεστε, ότι παίρνετε ναρκωτικά, ή ότι ανακαλύψατε κάποια kinky κρουαζιέρα. Ωστόσο με τον σκληρά κυριολεκτικό τίτλο «Λεσβιακό Γλέντι στο Πλοίο», το facebook event της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής έκανε ένα δυναμικό promo για το επερχόμενο γλέντι που πρόκειται να στηθεί στις αρχές του Μαρτίου στο Blue Star I στο λιμάνι του Πειραιά, όπου Λέσβιοι, Λεσβίες, και όλοι όσοι απλώς εκτιμούν τον Λεσβιακό πολιτισμό θα μαζευτούν στο αμπάρι του πλοίου για ένα παραδοσιακό γλέντι.

Το event έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει σωρηδόν attend προφανώς από μύστες της Λεσβιακής παράδοσης. Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της εκδήλωσης, πρόκειται για ένα γλέντι με παραδοσιακή Μυτιληνιά ορχήστρα, φαγητό και ποτό:

Σας προσκαλούμε στο Λεσβιακό γλέντι της Ο.Λ.Σ.Α. την Κυριακή 04/03/2018 και ώρα 11:00 πμ. στο πλοίο «BLUE STAR 1» της Blue Star Ferries στη γνωστή θέση στο λιμάνι του Πειραιά (πρόσβαση από τις πύλες Ε1 & Ε2), με παραδοσιακή Μυτιληνιά ορχήστρα, φαγητό και ποτό.
Σας περιμένουμε!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόκειται μάλλον για το πιο αθώο και αυθεντικό clickbait που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του ίντερνετ και εξυπακούεται ότι θα κάνουμε attend με την ελπίδα μάλιστα ότι θα συμβεί και κάποια κοπή πίτας από τους Συλλόγους.

Best of internet