Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Αυτοί είναι οι άγνωστοι “Διάσημοι” του Survival Secret που αναχώρησαν σήμερα για την Κουρούτα Ηλείας

Τι έχουνε να δουν τα ματάκια μας;


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2017

Την Δευτέρα πετάξτε τις τηλεοράσεις σας από το μπαλκόνι καθώς το Epsilon κάνει σεφτέ στα άπειρα ριάλιτι που θα δουν τα ματάκια μας εφετός, με το κακέκτυπο αντίγραφο του SURVIVOR, Survival Secret να κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας.

 

Στα ίδια δεδομένα με το Survivor ως προς την επιλογή των παικτών κινήθηκε και το κανάλι του  ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Με παλαίμαχους αθλητές δηλαδή και άλλους αδιάφορους ή ξεχασμένους “Διάσημους”. Στους 14  συναντάμε τον θρυλικό ποδοσφαιριστή των 90ς, Ντανιέλ Μπατίστα, με μεγάλη καριέρα ομολογουμένως σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αλλά και την Πηγή Δεβετζή, πρώην ντοπαρισμένη πρωταθλήτρια του τριπλούν. Όλοι αυτοί λοιπόν αναχώρησαν σήμερα για την παραλία της Κουρούτας στην Ηλεία, όπου θα διεξαχθεί το νέο ριάλιτι “επιβίωσης” της ελληνικής trash τηλεόρασης.

Οι 14 παίκτες που συμμετέχουν: Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Γιώργος Μανίκας, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσος Μπερδέσης, Γιάννης Αϊβάζης, Θάνος Πετρέλης, Γιάννης Ζουμπαντής, Πηγή Δεβετζή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Πωλίνα Τριγωνίδου και Ιρένε Τροστ.

#που_παει_αυτο_το_λεωφορείο #we_are_coming

A post shared by Filitsa Kalogerakou (@fkalogerakou) on

Best of internet