Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Τι παίζει με αυτή την αλεπού που είναι παντού; 5 πιθανά σενάρια

Μια ντεντεκτιβική απόπειρα να ρίξουμε λίγο φως στην υπόθεση


Εκτός κι αν ζεις σε κάποιο πυρηνικό καταφύγιο ή σε σπηλιά, λογικά το τελευταίο διάστημα έχεις βομβαρδιστεί κι εσύ από αυτή  τη μυστήρια, cool αλεπού που τριγυρνά στην πόλη.

Μιλάμε για αυτή:

Nα σε ακολουθήσω ρε αλεπού, αλλά…που; (καλό;)

Το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων μας, το εξής ένα: Tι φάση; Eίναι κάποιο κόλπο μάρκετινγκ; Πλάκα κάνουμε, σίγουρα είναι κόλπο μάρκετινγκ, το θέμα είναι ποιος μαρκετάρει τι. Ακολουθούν 5 πιθανά σενάρια με τις αντίστοιχες αποδόσεις που δίνουμε στο καθένα:

Σενάριο 1ο: Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζει κάποιο Μεγάλο Παζάρι και δυστυχώς δε θα περιλαμβάνει τον Αντρέα Μικρούτσικο

Παζάρι Σχιστού: Mια φασούλα στην οποία συρρέει κάθε Κυριακή ένα πλήθος που συναγωνίζεται το κοινό του Coachella, και στην οποία μπορείς να αγοράσεις από παντόφλες μέχρι ζωντανά αιγοπρόβατα και  μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Αθάνατη ελληνική επιχειριματικότητα ρε μούτρα

Είναι δυνατόν να μην έχουμε κάτι τέτοιο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μας; Tης πόλης που -να πάρει η οργή να πάρει- ανακάλυψε τον ίδιο το θεσμό της αγοράς;

Φυσικά και όχι. Δίνουμε απόδοση 1,8 ότι η αλεπού αυτή τιζάρει την έλευση ενός ημί-gentrified παζαριού για το μέσο Αθηναίο χιψτερά, με αβέρτα βιολογικά προϊόντα για το ξεχού και πιθανότατα κάποιο σπαστικό όνομα τύπου “Αθηναίων Αγορά”. Η σύνδεση με την αλεπού είναι προφανώς το “τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι”, σλόγκαν που λογικά θα αποκαλυφθεί εν καιρώ

Σενάριο 2: Πρόκειται περί αθλίου promotion κάποιας βαρβάτης επικείμενης συναυλίας

Θυμάστε τους Fleet Foxes; Ήταν κάτι τύποι με μούσια που παίζανε indie folk όταν η μόδα στους κύκλους της εναλλακτικής μουσικής ήταν να έχεις μούσια και να παίζεις indie folk.

Όχι ακριβώς κάτι που θα έπαιζε σε ρεπορτάζ του Star Channel

Αντικειμενικά πρόκειται για γαμάτη μπάντα και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι τυχαίνει να τουράρουν στις Ευρώπες επομένως δεν αποκλείεται κιόλας να τους φέρνει κάποιος μερακλής promoter από τα μέρη μας. Δίνουμε ένα τίμιο 3,5 απόδοση στο να χρησιμοποιούν μια κυριολεκτικότατη αλεπού για την προώθηση του event

Σενάριο 3: Έχει να κάνει με το αναπόφευκτο comeback του Aρτέμη Σώρρα

Αν πιστεύετε ότι μια ψωρο-καταδικαστική απόφαση μπορεί να σταματήσει τον Μέγα Μύστη Αρτέμη Σώρρα, συγγνώμη αγαπητοί φίλοι, αλλά είστε αφελείς.

Eίναι αυτό το πρόσωπο ενός ανδρός ΧΩΡΙΣ σχέδιο;

Προφανώς ο πεφωτισμένος αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσης ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή. Και επειδή κάθε μεγάλος ηγέτης γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το rebranding σε τέτοιες περιπτώσεις, το πιθανότερο είναι ότι όταν επιστρέψει, η φάση του θα έχει νέο όνομα και logo. Ε, τι πιο ταιριαστό από μια αλεπού για logo, μιας και ως γνώστον πρόκειται για ένα παμπόνηρο ζώο που δε μασάει κουτόχορτο. Όπως και ο μέσος οπαδός Σώρρα δηλαδή. Απόδοση: 2,2.

Σενάριο 4: Άκυρο το προηγούμενο, είναι σίγουρα αυτοί που λένε ότι η Γη είναι επίπεδη (they’re so hot right now)

Στην πόλη των θεοπάλαβων κάνει κουμάντο όμως ένα άλλο παρεάκι φιλαράκια μου, που όχι απλά έχει πιάσει το νόημα, αλλά το κρατάει τόσο σφιχτά που το νόημα δεν μπορεί να αναπνεύσει και τελικά βρίσκει τραγικό θάνατο στα χέρια του από ασφυξία.

Μιλάμε φυσικά για όλους αυτούς που υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι η Γη είναι επίπεδη και αρκεί μόνο μια ματιά στο Facebook group τους για να καταλάβει κανείς ότι οι τύποι αυτοί  δε θα ησυχάσουν μέχρι και ο τελευταίος κάτοικος αυτού του ταψιού που αποκαλούμε σπίτι μας, να λευτερωθεί από τη βρωμερή προπαγάνδα της Nasa και του Γαλιλαίου.

“Πάρτε εδώ μια ρουφιανόφατσα”

Το λοιπόν, δεν το αποκλείουμε καθόλου να έχουν ξεκινήσει τη δικιά τους αντι-προπαγάνδα και να χρησιμοποιούν την αλεπού, το αρχαίο σύμβολο της πονηριάς στην οπτική τους ταυτότητα για να διαχωριστούν από τα πρόβατα. Και για να αποδείξουμε πόσο δεν το αποκλείουμε, πάρτε και την απόδοση: 1,6 (shit be scary).

Σενάριο 5: Η αλεπού είναι ο Κλέφτης από την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια γιατί βγαίνει σε ταινία το gritty remake που μας αξίζει

Πολλοί αγαπημένοι ήρωες από τα παιδικά χρόνια του μέσου Millenial έχουν αποκτήσει “σοβαρά” κινηματογραφικά ριμέικ. Είναι νομοτελειακό ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια, και μπορούμε άνετα να φανταστούμε τον Κλέφτη-αλεπούδο της σειράς ως τραγικό αντι-ήρωα που ξέρω’γω αναγκάζεται να ληστέψει μια τράπεζα για να ζήσει τα αλεπουδάκια του όταν βρίσκονται οικογενειακως στο δρόμο.

“Μην τα βάζεις με το σαθρό χρηματοπιστωτικό σύστημα, Κλέφτη”

Απλά είναι νωρίς ακόμα. Θέλουμε τουλάχιστον 10 χρόνια μέχρι να γίνει ώριμο προς νοσταλγική εκμετάλλευση το κοινό που έβλεπε Ντόρα και τα υπόλοιπα καρτούν του Nickelodeon. Άρα θα δώσουμε απόδοση 60.0.

Ωραία. Και τώρα που ιντριγκάραμε τη φαντασία σας, πάρτε και ένα clue προς τη λύση του μυστηρίου, γιατί προφανώς και ξέραμε από την αρχή τι παίζει τέτοιοι φασαίοι που είμαστε: Αν θέλετε να μάθετε τι παίζει με την Αλεπού, πηγαίντε στο Transistor στου Ψυρρή, την Παρασκευή 9/6 στις 21.00 που γιορτάζει και τα 7 του χρόνια. Της αλεπούς θα γίνει.

Μόνο μη μας πιέζετε να πούμε περισσότερα. Μας φέρνετε σε δύσκολη θέση παιδιά, έχουμε δεσμευτεί.

Best of internet