Quantcast
the stream DAILY VIRAL

ΣΟΚ στην ελληνική SHOWBIZ: Ο Μένιος Φουρθιώτης τελείωσε τον Νίκο Καρβέλα από το STAR ACADEMY.

Στον Μένιο Φουρθιώτη δεν θα την μπαίνεις στον Μένιο Φουρθιώτη


THE NEWSROOM · 29 Μαΐου 2017

Πριν ακόμα η ελληνική SHOWBIZ που τόσα έχει υποστεί τα τελευταία χρονια από την κρίση, χωνέψει το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στην Κατερίνα Καινούργιου, ένα νέο ΣΟΚ την περίμενε στην γκλάμορους της γωνία.

Οι λιγοστοί μερακλήδες του trash που παρακολουθούν το Star Academy στο ΕΨΙΛΟΝ, τις προάλλες ειχαν την τύχη να δουν τον παρουσιαστή του show Μένιο Φουρθιώτη σε ένα φοβερό diss, βγαλμένο από τις χρυσές εποχές του New Channel, με τον κριτικό του reality Νίκο Καρβέλα. Ο έντονος διάλογος των δυο ανδρών τελείωσε με τον παρουσιαστή να λέει ξεκάθαρα στον Καρβέλα, ότι άμα δεν γουστάρει την φασούλα που έχει φτιάξει εκεί (ο ίδιος), καλό θα ήταν να αποχωρήσει από το show.

Ο γερόλυκος του ροκενρόλ εμφανώς εκνευρισμένος από τον παρουσιαστή απάντησε λέγοντας:

Το συμβόλαιο λοιπόν το δικό μου λέει ότι έχω έρθει για να κρίνω και θα κρίνω όπως θέλω. Λοιπόν η κριτική μου είναι η εξής. Ότι πρωτίστως,  όταν παρουσιάζετε τους κρίνοντες, δεν θα τους λέτε ποτέ τι να πούνε, ούτε θα τους λέτε ποτέ να αποχωρίσουν επειδή δεν σας βολεύουν αυτά που λένε. Δεν μπορείτε εσείς να πείτε σε κανέναν κρίνοντα να αποχωρήσει. Αυτό αποτελεί διάρρηξη του συμβολαίου, τη στιγμή που εσείς αποφασίζετε ποιος θα μείνει και ποιος όχι, τη στιγμή που κάνω άριστα τη δουλειά μου, κρίνω. Αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος μου βλέπει το show και σας άκουσε να λέτε να αποχωρήσω.

Τελικά από ό,τι φαίνεται εκτός από τον δικηγόρο του Καρβέλα, την πρόταση αποχώρησης του από το reality άκουγαν και τα “κεφάλια” του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα.

Αυτή ήταν η λακωνική ανακοίνωση του σταθμού. Νίκο, με τον Μένιο δεν θα τα βάζεις με τον Μενιο.

 

Best of internet