Quantcast
THE STREAM

Επίσκεψη Obama: Greek Souvlaki και μονάκι με Κικίλια πεθύμησε ο Πρόεδρος, αλλά οι αρχές του είπαν όχι

Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα


Bobol Gordello · 20 Νοεμβρίου 2016

O Barrack Obama ήλθε, είδε και απήλθε από τη χώρα μας, αφήνοντας πίσω του πλούσιο υλικό για άρθρα και για memes. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, απήλθε χωρίς να έχει δει όλα όσα ήθελε.

obakr1

Διότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να πραγμάτωσε το παιδικό του όνειρο να βρεθεί στο χώρο της Ακρόπολης, μπορεί να μίλησε στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, έφυγε, όμως από την Ελλάδα χωρίς να ικανοποιήσει κάποιους έξτρα πόθους του: να φάει σουβλάκι στο Μοναστηράκι, να περπατήσει τα μονοπάτια του Χριστόφορου Πακαλιάτη στα Αναφιώτικα και να παίξει έναν αγώνα μπάσκετ με το Βασίλη Κικίλια.

obama-clyburn-facepalm

Όπως αναφέρει το “Έθνος” της Κυριακής σε δημοσίευμά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πεθύμησε λίγο greek souvlaki μετά την επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, η επιθυμία του, όμως, δεν εκπληρώθηκε, καθότι, λογικά, θα έπρεπε να υπάρξει πανκινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για ένα κεμπάπ στο Μοναστηράκι.

20120416-pork-souvlaki-pita1

Το λιμπίστηκε, το λιγουρεύτηκε

Έπειτα, ο Barrack επιθύμησε ένα μπασκετικό 3 on 3 με τον προσωπικό του φίλο Αλέξη Γιαννούλια, 3 on 3 στο οποίο θα συμμετείχε και ο πάλαι ποτέ δεινόσαυρος της ΑΕΚ, Βασίλης Κικίλιας, αλλά πάλι το αίτημα του Πλανητάρχη βρήκε τοίχο.

887eb-kikilias

Πώς αντέδρασε ο Κικίλιας

Έτσι, ο Obama εξέφρασε μια τελευταία εν Αθήναις επιθυμία, να περπατήσει τους δρόμους που περπάτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο “Αν” και να γνωρίσει από κοντά την Πλάκα και τα Αναφιώτικα. Εις μάτην, βέβαια, καθότι οι αρχές για μια ακόμα φορά είπαν όχι. Όπως διαβάζουμε στο “Έθνος”:

Οι μυστικές υπηρεσίες το απαγόρευσαν – ως αναμενόταν. Μια πιθανή βόλτα του Αμερικανού προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα στις αμερικανικές και ελληνικές αρχές.

Έτσι, χάθηκαν τόσα και τόσα inspiring καρέ από τις βόλτες του Προέδρου που δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς και σωρεία memes. Ας είναι, εμείς πάντα θα θυμόμαστε αυτό:

Best of internet