Quantcast
THE STREAM

Η Άντζυ Σαμίου ξεσπάει απέναντι στα “βλαχαδερά” που δε γουστάρουν το στυλ του Αλέξη Τσίπρα

“Ένα χρονάκι θέλει ο Αλέξης και θα γίνει εξπέρ του σαβουάρ βιβρ”


Τσαγκ · 16 Νοεμβρίου 2016

Η Άντζυ Σαμίου, η γνωστή αοιδός των 90ς, το 2015 έκανε μέσω social media προεκλογικό αγώνα υπέρ του Τσίπρα

samtt1

Μετά αφού ο Αλέξης ψήφισε τα μνημόνια και δεν της μείωσε την φορολογία για το αμάξι της, η υπομονή της άρχισε να στερεύει

angie1

angie2_0

 

Έτσι με αυτά και αυτά αποφάσισε ότι παύει την στήριξη της στην κυβέρνηση, enough is enough

antz

 

Όχι για πολύ όμως, μετά από έντονη σκέψη και αυτοκριτική ξαναγύρισε στον Αλέξη

samiou

Χωρίς να έχει αλλάξει ακόμα γνώμη για τον πρωθυπουργό, η Άντζυ Σαμίου με χτεσινή της ανάρτηση στο Facebook, κατακεραύνωνει με λυσσά όσους τόλμησαν να κράξουν τον Αλέξη για την στάση του μπροστά στον Ομπάμα. O Αλέξης, δεν είναι και o Ζαμπούνης άλλα θα βελτιωθεί όπως γράφει χαρακτηριστικά η Άντζυ.

Ολόκληρη η ανάρτηση της καλλιτέχνιδας:

Λοιπόν θα το πω κι αυτό κι ας μετανιώσω! Λυσσάξατε με τον Αλέξη σήμερα….. εντάξει δεν είναι ο Ζαμπούνης, κάποια πραγματάκια πρέπει να τα βελτιώσει , αλλά εγώ μπορώ να τον καταλάβω γιατί δεν είναι άνθρωπος των “Πρέπει” ! Σύμφωνοι δεν είναι ο ατσαλάκωτος με το παγερό βλέμμα, άψογος στους τύπους και τις “προσοχές” αλλά έχει κερδίσει την εκτίμηση για την αυθεντικότητα και την εντιμότητα του κι αυτό μετράει!! Είπαμε !!!! το αγόρι που έχει κάνει τον πλανήτη να μιλάει για αυτόν, είναι του 15μελούς, όχι της αδελφότητας στο Χάρβαρντ!! Μεγάλωσε στους αγώνες και τα συλλαλητήρια στους δρόμους κι όχι στις δεξιώσεις με σαμπάνια και χαβιάρι!!! Όλοι όσοι μου γίνατε αριστοκράτες στα ξαφνικά και ξεχάσατε τον Ζορμπά και τον Ωνάση που έτρωγε με τα χέρια αλλά σας έκανε περήφανους, να το κοιτάξετε!! ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για να σας εκπροσωπεί χωρίς να σας κάνει “ρεζίλι” βλαχαδερά που ούτε ψύλλος στον κόρφο του δε θα θέλατε να είστε!! Αι σιχτιρ με την υποκρισία σας μαντάμ σουσούδες!!!

Σε μια ανάρτηση που περίτεχνα ανακατεύει, σχολικα 15μέλη, αδερφότητες Χαρβαντ, πορείες, χαβιάρια και τον Ζορμπά με τον Ωνάση, η Άντζυ καταλήγει, στο ότι ο Αλέξης χρειάζεται ένα χρονάκι ακόμα στην εξουσία και θα τα μάθει ΟΛΑ.

 

Best of internet