Quantcast
THE STREAM

Πετροπόλεμος έξω από τα προσφυγικά στην Αλεξάνδρας: Χρυσαυγίτες και ΜΑΤ εναντίον αντιεξουσιαστών (VIDEO)

Ακόμα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2016

Η ένταση επικράτησε από νωρίς το πρωί επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου ομάδα ακροδεξιών άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες στα προσφυγικά. Επικράτησε ένταση και λίγη ώρα αργότερα αντιεξουσιαστές άρχισαν επι της οδού Δέγλερη να εκτοξεύουν πέτρες και μπουκάλια.

episodiai-prosfigika2

ImageHandler (1)
14875918_10157804152180089_1446070986_o

Οι αντιεξουσιαστές έριξαν μια μηχανή με δύο ασφαλίτες που προσπάθησαν να πλησιάσουν στο χώρο των επεισοδίων, τραυματίζοντας των έναν εξ αυτών που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε όταν εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και οι δικηγόροι τους με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να συνεχίσουν να πετούν πέτρες. Λίγη ώρα αργότερα η ένταση συνεχίστηκε σε άλλο κτίριο των προσφυγικών στην οδό Κούζη. Από τον δρόμο και την ταράτσα εκτόξευσαν πέτρες και καδρόνια προς τους αστυνομικούς  προκαλώντας νέες ζημιές σε δεκάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ακολούθησε επιχείρηση της αστυνομίας όπου έγιναν οι δυο προσαγωγές. Αυτή την ώρα πι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί της οδού Τριχωνιδος, έτοιμες για νέα επέμβαση, με αντιεξουσιαστές ταμπουρωμένους σε ταράτσα των προσφυγικών.


Η αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές και 2 συλλήψεις περιμετρικά του εφετείου μεχρι στιγμής. Στο σημείο ακόμη υπάρχει ένταση και έντονη αστυνομική παρουσία.

 

Best of internet