Quantcast
THE STREAM

Λεωφορείο με διαφήμιση Donald Trump με μάτια Κυριάκου έσκασε στους δρόμους της Κοπεγχάγης (VIDEO)

Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Δανίας πίσω από την τρολ καμπάνια ενάντια στην υποψηφιότητα του Αμερικανού μεγιστάνα


Bobol Gordello · 29 Οκτωβρίου 2016

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις Αμερικάνικες εκλογές και, σιγά σιγά, όλη η υφήλιος μπαίνει στο ρυθμό της κούρσας για το/τη νέο/νέα πλανητάρχη. Έτσι και στη Δανία εμφανίστηκε διαφήμιση με πολιτικό μήνυμα για το επερχόμενο προεδρικό deathmatch των ΗΠΑ, σε λεωφορείο στην Κοπεγχάγη.

donald-trump-bus-americans-abroad–vote-copenhagen-1

Το πολιτικό μήνυμα απευθύνεται στους Αμερικανούς εκτός ΗΠΑ που μέλλονται να ψηφίσουν και τους “καλεί” να το ρίξουν Trump. Δείτε το λεωφορείο εν κινήσει και θα καταλάβετε:

donald-trump-bus-americans-abroad–vote-copenhagen-3

Πίσω από αυτή την τρολιά, που θυμίζει αρκετά Κυριάκο Μητσοτάκη, βρίσκονται Δανοί Σοσιαλιστές Οικολόγοι (Socialist People’s Party), αδελφοποιημένο σωματείο των δικών μας Οικολόγων Πράσινων, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους εν Δανία Αμερικανούς να ψηφίσουν για τις επερχόμενες εκλογές. Η εμπνεύστρια της ιδιότυπης καμπάνιας και πρόεδρος του κόμματος Pia Olsen Dyhr αναφέρει:

Δε θεωρώ ότι ο Trump ως πρόεδρος θα είναι κάτι το θετικό για την πρόοδο του κόσμου και, άρα, και για τη Δανία.

Το σχετικό βίντεο, μάλιστα, αναρτήθηκε σε σελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου της Δανίας DR Nyheder με το εξής μήνυμα, εμπνεύσεως Olsen Dyhr: “Θα θέλαμε να πούμε στους Αμερικανούς πολίτες: μην ξεχάστε να ψηφίσετε – έχει συνέπειες”.

Ντάξει, οι άνθρωποι, λογικά, προτιμούν σκατά με φράουλα της Hillary από τα σκέτα σκατά του Trump, αλλά η φάση έχει πλάκα. Και Κούλη.

kiriakosm

Best of internet